Медуњанин: Просинечки је тренер с ауторитетом!

Везни играч Филаделфије и репрезентације Босне и Херцеговине Харис Медуњанин сматра да је Роберт Просинечки одличан избор на мјесту селектора „змајева“.

Фудбал 16.01.2018 | 15:45
Медуњанин: Просинечки је тренер с ауторитетом!
Медуњанин ће на „свом терену“ у САД предводити селекцију БиХ у мечевима са селекцијом домаћина 28. јануара у Лос Анђелесу и три дана касније против Мексика у Сан Антонију.

„Турнеја у Америци је изазов да покажемо да треба да се цијени наш фудбал. Биће то сјајна прилика за играче из Премијер лиге БиХ да покажу да заслужују позив у репрезентацију. Звао ме је Роберт Просинечки, нови селектор и питао желим ли играти против САД и Мексика. Наравно, дилеме ту нема, увијек желим играти за репрезентацију своје домовине и увијек сам на располагању ако селектор процијени да могу помоћи“, изјавио је Медуњанин за сарајевски „Дневни аваз“.

Фудбалер Филаделфије има високо мишљење о новом селектору „змајева“.

„Просинечког познајем још из времена кад сам играо за турски Газијантепспор. Он је тада био тренер Кајзерија. Био је добар стручњак, његова екипа је играла лијеп фудбал. Сматрам да је дошао тренер с ауторитетом који је играо у највећим европским клубовима. Он кад нешто каже, то мора да се поштује одмах“.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар