Виктор без треће титуле у Сиднеју!

Србин и Немац стигли су до финала, али су ту заустављени.

Тенис 12.01.2018 | 11:45
Виктор без треће титуле у Сиднеју!
На месту на ком је 2015. и 2016. године освајао титуле у синглу, Виктор Троицки рано јутрос по нашем времену није успео да дође до треће дубл титуле у каријери.

Први носиоци у игри парова на АТП турниру у Сиднеју, последњем пред старт Аустралијан опена, Лукаш Кубот и Марсело Мело, били су бољи од српско-немачке комбинације која је на путу ка финалу направила неколико изненађења, али је и најважније.

После свега 61 минута игре, Пољак и Бразилац завршили су посао у мечу са Троицким и Јаном-Ленардом Штруфом - 6:3, 6:4.

Троицком, тренутно 54. играчу на АТП сингл листи, овај поход до завршнице турнира - без обзира на то што се радило о дубловима - био је веома значајан пред почетак првог грен слема у сезони, јер је у синглу доживео два пораза већ у првим мечевима у Дохи и Сиднеју.

Троицки (31), који никада није прошао трећу рунду у Мелбурну, у 1. колу састаће се са добитником "специјалне позивнице", аустралијским тенисером Алексом Болтом (25 година, 189. АТП).

Поред три титуле у синглу, Троицки је током каријере два пута освајао АТП турнире и у дубл конкуренцији, али је рано јутрос доживео и други пораз у финалима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар