Viktor bez treće titule u Sidneju!

Srbin i Nemac stigli su do finala, ali su tu zaustavljeni.

Tenis 12.01.2018 | 11:45
Viktor bez treće titule u Sidneju!
Na mestu na kom je 2015. i 2016. godine osvajao titule u singlu, Viktor Troicki rano jutros po našem vremenu nije uspeo da dođe do treće dubl titule u karijeri.

Prvi nosioci u igri parova na ATP turniru u Sidneju, poslednjem pred start Australijan opena, Lukaš Kubot i Marselo Melo, bili su bolji od srpsko-nemačke kombinacije koja je na putu ka finalu napravila nekoliko iznenađenja, ali je i najvažnije.

Posle svega 61 minuta igre, Poljak i Brazilac završili su posao u meču sa Troickim i Janom-Lenardom Štrufom - 6:3, 6:4.

Troickom, trenutno 54. igraču na ATP singl listi, ovaj pohod do završnice turnira - bez obzira na to što se radilo o dublovima - bio je veoma značajan pred početak prvog gren slema u sezoni, jer je u singlu doživeo dva poraza već u prvim mečevima u Dohi i Sidneju.

Troicki (31), koji nikada nije prošao treću rundu u Melburnu, u 1. kolu sastaće se sa dobitnikom "specijalne pozivnice", australijskim teniserom Aleksom Boltom (25 godina, 189. ATP).

Pored tri titule u singlu, Troicki je tokom karijere dva puta osvajao ATP turnire i u dubl konkurenciji, ali je rano jutros doživeo i drugi poraz u finalima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar