Јована и Срђан напустили Пинк тв

Током дана се великом брзином пронела вест да су Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић дали отказ на телевизији "Пинк" и прешли на програм "Прве тв".

Забава 11.01.2018 | 22:12
Јована и Срђан напустили Пинк тв
Сада су се огласили и званичници те телевизије, а њихово саопштење преносимо у целости.

"Омиљени уредничко – водитељски тандем Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић, прикључили су се тиму Прве телевизије на којој ће ускоро почети да воде јутарњи програм. Ово је само увод у једну занимљиву и узбудљиву ТВ сезону која ће, када је у питању наша телевизија, обиловати великим бројем новитета и изненађењима.

Јутарњи програм се припрема студиозно и детаљно, а Јована и Срђан су идеалан водитељски пар за овај концепт емисије чији се почетак с нестрпљењем ишчекује. Водитељски тим наше куће чине врхунски професионалци међу којима су сада и Јована и Срђан, а имајући у виду амбициозне планове за предстојећи период, биће још изненађења када је реч о ТВ лицима.

Наша кућа наставиће да за своје гледаоце креира другачији, занимљив и изнад свега квалитетан програмски садржај који ће водити највећа водитељска имена.", рекла је Слађана Пауновић, ПР ове медијске куће.

Поводом преласка на Прву тв контактирали смо и Срђана Предојевића.

- Молим вас, позовите ме за пет минута па ћемо разговарати - рекао нам је Срђан, а после тога је био недоступан.

Током дана, свој коментар је дао и власни телевизије "Пинк" Жељко Митровић.

- После дугогодишње сарадње водитељски пар Јована Јоксимовић и Срдјан Предојевић и телевизија Пинк споразумно су донели одлуку да на обострано задовољство окончају сарадњу. Оваква одлука поклопила се са плановима телевизије Пинк о новој концепцији Јутарњег програма која почиње од понедељка 15. јануара.

Јовани и Срђану се захваљујемо на успешној сарадњи за све ове године, али ТВ Пинк остаје доследна у својој амбицији да остане најгледанија телевизија у региону- истиче Митровић.

(Блиц)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Куре

11.01.2018 23:49

Били су катастрофа на Пинку. Ни сјена онога што су били на РТС-у. Надам се да ће бити бољи на Првој. Пинк је ипак шунд телевизија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.01.2018 07:22

Није то никаква вијест.Чуј тв водитељи прешли из једне тв у другу тв.Какве то везе има ? Просјечни водитељи који само раде свој посао.О томе ћу размишљати читав дан ха ха ха...

Name

пинк

11.01.2018 23:55

видис да срдјан носи наоцале и невиди даје јована под маном када цовек скине наоцаре има дасе вата за главу стомује јована под маном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јована

12.01.2018 11:15

има уста као "киданица". Шунд водитељи за највећи шунд од ТВ. Пинк!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН Модрица

12.01.2018 16:00

КОЛИКА УСТА ИМА ОВА ЗЕНА. А ПО ЧЕМУ СУ ОНИ ПОЗНАТИ, ЕТО ГЛЕДАМ СВЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ А НИСАМ ИХ ЗАПАЗИО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ова умислила

12.01.2018 16:57

Да је Јулиа Робертс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Атасевац Дрварски

12.01.2018 17:54

Коме они требају.низеразредни новинари.сваста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

13.01.2018 10:17

Нормално да се поклопило са плановима пинка. Од 15-тог, јутарњи програм воде мали и весиц а гост це свако јутро узиво бити вуциц!! Од 6 ујутро до 12 поподне, активно це радити на побољсању позитивне енергије својих драгих градјана, које бескрајно постују. Свака цаст пинку, по хиљадити пут показују да су права Пацовска телевизија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антиса

13.01.2018 10:21

Ко јос гледа Пинк. Нема вецес смеца од телевизије. Само рекламирају којекакве царобњаке, видовњаке и остале салабајзере. Гледас програм 10 минута па 20 минута реклама. Нормално је да су отисли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицојка

13.01.2018 16:38

Ух,како ли це се ово одразити на насе зивоте? Насикирах се.

ОДГОВОРИТЕ