Jovana i Srđan napustili Pink tv

Tokom dana se velikom brzinom pronela vest da su Jovana Joksimović i Srđan Predojević dali otkaz na televiziji "Pink" i prešli na program "Prve tv".

Zabava 11.01.2018 | 22:12
Jovana i Srđan napustili Pink tv
Sada su se oglasili i zvaničnici te televizije, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

"Omiljeni uredničko – voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević, priključili su se timu Prve televizije na kojoj će uskoro početi da vode jutarnji program. Ovo je samo uvod u jednu zanimljivu i uzbudljivu TV sezonu koja će, kada je u pitanju naša televizija, obilovati velikim brojem noviteta i iznenađenjima.

Jutarnji program se priprema studiozno i detaljno, a Jovana i Srđan su idealan voditeljski par za ovaj koncept emisije čiji se početak s nestrpljenjem iščekuje. Voditeljski tim naše kuće čine vrhunski profesionalci među kojima su sada i Jovana i Srđan, a imajući u vidu ambiciozne planove za predstojeći period, biće još iznenađenja kada je reč o TV licima.

Naša kuća nastaviće da za svoje gledaoce kreira drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan programski sadržaj koji će voditi najveća voditeljska imena.", rekla je Slađana Paunović, PR ove medijske kuće.

Povodom prelaska na Prvu tv kontaktirali smo i Srđana Predojevića.

- Molim vas, pozovite me za pet minuta pa ćemo razgovarati - rekao nam je Srđan, a posle toga je bio nedostupan.

Tokom dana, svoj komentar je dao i vlasni televizije "Pink" Željko Mitrović.

- Posle dugogodišnje saradnje voditeljski par Jovana Joksimović i Srdjan Predojević i televizija Pink sporazumno su doneli odluku da na obostrano zadovoljstvo okončaju saradnju. Ovakva odluka poklopila se sa planovima televizije Pink o novoj koncepciji Jutarnjeg programa koja počinje od ponedeljka 15. januara.

Jovani i Srđanu se zahvaljujemo na uspešnoj saradnji za sve ove godine, ali TV Pink ostaje dosledna u svojoj ambiciji da ostane najgledanija televizija u regionu- ističe Mitrović.

(Blic)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Kure

11.01.2018 23:49

Bili su katastrofa na Pinku. Ni sjena onoga što su bili na RTS-u. Nadam se da će biti bolji na Prvoj. Pink je ipak šund televizija.

ODGOVORITE
Name

re

15.01.2018 07:22

Nije to nikakva vijest.Čuj tv voditelji prešli iz jedne tv u drugu tv.Kakve to veze ima ? Prosječni voditelji koji samo rade svoj posao.O tome ću razmišljati čitav dan ha ha ha...

Name

pink

11.01.2018 23:55

vidis da srdjan nosi naocale i nevidi daje jovana pod manom kada covek skine naocare ima dase vata za glavu stomuje jovana pod manom

ODGOVORITE
Name

Jovana

12.01.2018 11:15

ima usta kao "kidanica". Šund voditelji za najveći šund od TV. Pink!

ODGOVORITE
Name

MILAN Modrica

12.01.2018 16:00

KOLIKA USTA IMA OVA ZENA. A PO ČEMU SU ONI POZNATI, ETO GLEDAM SVE TELEVIZIJE A NISAM IH ZAPAZIO...

ODGOVORITE
Name

Ova umislila

12.01.2018 16:57

Da je Julia Roberts.

ODGOVORITE
Name

Atasevac Drvarski

12.01.2018 17:54

Kome oni trebaju.nizerazredni novinari.svasta

ODGOVORITE
Name

Milorad

13.01.2018 10:17

Normalno da se poklopilo sa planovima pinka. Od 15-tog, jutarnji program vode mali i vesic a gost ce svako jutro uzivo biti vucic!! Od 6 ujutro do 12 popodne, aktivno ce raditi na poboljsanju pozitivne energije svojih dragih gradjana, koje beskrajno postuju. Svaka cast pinku, po hiljaditi put pokazuju da su prava Pacovska televizija!

ODGOVORITE
Name

Antisa

13.01.2018 10:21

Ko jos gleda Pink. Nema veces smeca od televizije. Samo reklamiraju kojekakve carobnjake, vidovnjake i ostale salabajzere. Gledas program 10 minuta pa 20 minuta reklama. Normalno je da su otisli.

ODGOVORITE
Name

Micojka

13.01.2018 16:38

Uh,kako li ce se ovo odraziti na nase zivote? Nasikirah se.

ODGOVORITE