ХДЗ наноси штету свим Хрватима

Лана Прлић сматра да је недавна изјава Драгана Човића о томе како ХДЗ има спреман трећи сценариј, уколико се понови случај „Жељко Комшић“, још једна испразна пријетња.

Босна и Херцеговина 10.01.2018 | 16:53
ХДЗ наноси штету свим Хрватима
„Господин Човић је до сада изневјерио свако обећање које је дао, као што је обећање да ће Босна и Херцеговина добити статус кандидата за ЕУ, које је поновио више пута у претходној години. Међутим, ево, до данас, Босна и Херцеговина није још испунила ни Упитник ЕУ. 

Невјероватно је да још увијек ХДЗ прича о угрожености Хрвата, а у четири кантона гдје је ХДЗ дио власти Срби нису конститутивни. Та иста власт, чији је ХДЗ кључни играч, у посљедње три године је успјела да направи мало тротоара и отвори нову трафостаницу у Читлуку, али и да уништи ПИО/МИО фонд.

Исти тај ХДЗ, који Човић назива 'стожерном странком Хрвата у БиХ', отјерао је Хрвате из наше државе. Највећи одласци из БиХ се биљеже у кантонима у којима је ХДЗ на власти већ 25 година, исто онолико година колико имају моји вршњаци, који су се премјестили из реда на бироу за запошљавање, у ред испред амбасада Њемачке, Данске, Ирске... 

Кампања је очито почела и док само СДП БиХ прича о свом изборном програму, Додик прича о РС-у, а Човић о трећем сценарију. А грађани нису чули ни други сценариј. ХДЗ-ов трећи сценариј је заправо само план за стварање кризе, јер знају да ће на наредним изборима изгубити од прогресивних странака. Не знам зашто, али 'трећи сценариј', који је најавио Драган Човић подсјећа на претходне кампање ХДЗ-а и сан о трећем ентитету“, навела је Лана Прлић.  

(Вијести)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Цоме

10.01.2018 16:02

Склонт...те се..Цовке је ту...да ријеси проблем звани Хрвати Додик...Бакирица одднекуд изусти Сијурија зива од цој.јекаа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цоме

10.01.2018 18:03

Ајд ти у сколу, па науци како се писе сељацино!

Name

Нестасан

10.01.2018 16:20

Лана Прлиц кцерка од брата Јадранка Прлица. Мозе бити да га је Цовиц завалио па се свети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кумиц

10.01.2018 16:32

Није ни прлиц цвјецка и он је крао од сиротиње а стосе тице овог м....ца никакво цудо

Name

Коо

10.01.2018 16:33

Посто није у ХДЗу, није довољно Хрватица и то це Драган да доказе трецим сценаријем.

Name

Лажне патриоте

10.01.2018 16:40

Цовиц и Додик крче пут Бошњацима да БИХ буде једнонационална јер све чине да Стбе и Хрвате под плаштом прице о њиховој “заштити “ иселе са ових подручја .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козмополит

10.01.2018 17:07

Ре: Лазне П, поента је све вријеме у томе да Босњаци то уопсте не зеле, пробај прицати са обицним људима. Босњаци то никада нису ни хтјели, ни 1992, ни сада. Они имају само ову земљу. Немају 'матицу'. Пустите глупе флоскуле о некаквим исламским декларацијама, они би сами себи проблем направили таквим стремљењем и то су људи који су највецом вецином секуларни као и ми, и Исл. декларација је увијек била само за тровање нас самих. БиХ је њима једна и једина и самим тим знају да је сузивот једино могуце рјесење. Циста логика то говори само треба мало повезати ствари. Прихватили су и РС, немају проблем с њом и да постоји након свега сто се десило у рату, јер једини истински зеле да иду у будуцност и зиве боље и нормалније док наси политицари једноставно немају ста друго да понуде и трују нас двије деценије само србовањем док ми тапкамо у мјесту и пропадамо. Једино Босњаци немају ама бас ниста од блокирања било цега. али СНСД и ХДЗ итекако имају. Сва сустина је у томе када це људи у РС конацно сконтати да оно сто енглези казу 'лет го и мове он', оцистити мозак од мрзње и негативности и кренути зивјети нормалан и неоптерецен зивот са свима у овом земљи који зеле зивјети нормално као људи. Ја вјерујем и даље да људи у овој земљи то заслузују.

Name

Један ЦОВЕК и једна ПАТКА

10.01.2018 17:14

И све то по налогу Ангеле и Курц-а, бецког децака!

Name

нормалан

10.01.2018 17:41

Зивјели браца Срби, Хрвати, Босњаци и градјани у било којем ентитету у заједницкој нам земљи. Док сами не сконтамо да морамо заједно мјењати ствари на боље - нико нам сигурно неце помоци. Сад са нама само лицитирају са запада, из Загреба, Београда, Анкаре...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Козмополит

10.01.2018 17:57

Стварно ме не интересује којој нацији припадаш,али ти честитам на коментару и желим да многи људи имају отклон од нацинализма и да у оквиру својих сународника учини све да СВИ боље и безбједније живимо.

ОДГОВОРИТЕ