Дероузан насрнуо на Драгића, песнице Ибаке и Џонсона!

Кошаркаши Мајами Хита победили су на гостовању Торонто Репторсе са 90:89, а утакмицу су обележили бројни сукоби играча.

Кошарка 10.01.2018 | 10:45
Дероузан насрнуо на Драгића, песнице Ибаке и Џонсона!
Екипа са Флориде другу утакмицу заредом долази до тријумфа, тако што постиже поене у последњим секундама меча.

Овога пута је херој био Вејн Елингтон који је на 0,3 до краја положио лопту у кош и тиме донео нови тријумф тиму Ерика Сполстре.

Ипак, меч су обележиле варнице на терену. У трећој четвртини покачили су се једни од најјачих играча у лиги, Серж Ибака и Џејмс Џонсон. 

Шпанац је одгурнио Американца, а овај је онда узвратио песницом, после чега је и овај покушао да узврати истом мером. Срећом, нису наставили, а судије су искључиле обојицу кошаркаша.



То није био крај сукоба, пошто је после меча Демар Дероузан хтео да се обрачуна са Гораном Драгићем. Видно изнервиран што је његова екипа изгубила, Дероузан је хтео да уђе у расправу са Драгићем.

Међутим, брзо су их раздвојили и играчи су отишли својим путем у свлачионицу.



Најефикаснији у победничком саставу био је Драгић са 24 поена и 12 скокова, руки Бем Адебајо имао је учинак од 16 поена и 15 скокова, Елингтон је убацио 15 поена, док је Вајтсајд постигао 13 уз 15 скокова.

У одсуству Кајла Лаурија, Дероузан је морао много више да повуче, али није успео да донесе превагу. Постигао је 25 поена, али је из игре шутирао очајних 10/29. Делон Рајт је убацио 13 поена, док је искључени Ибака постигао 11 за 21 минут на терену.



НБА, среда/четвртак:

Торонто – Мајами 89:90
Оклахома – Портланд 106:117
Далас – Орландо 114:99
Лејкерси – Сакраменто 99:86

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар