Derouzan nasrnuo na Dragića, pesnice Ibake i Džonsona!

Košarkaši Majami Hita pobedili su na gostovanju Toronto Reptorse sa 90:89, a utakmicu su obeležili brojni sukobi igrača.

Košarka 10.01.2018 | 10:45
Derouzan nasrnuo na Dragića, pesnice Ibake i Džonsona!
Ekipa sa Floride drugu utakmicu zaredom dolazi do trijumfa, tako što postiže poene u poslednjim sekundama meča.

Ovoga puta je heroj bio Vejn Elington koji je na 0,3 do kraja položio loptu u koš i time doneo novi trijumf timu Erika Spolstre.

Ipak, meč su obeležile varnice na terenu. U trećoj četvrtini pokačili su se jedni od najjačih igrača u ligi, Serž Ibaka i Džejms Džonson. 

Španac je odgurnio Amerikanca, a ovaj je onda uzvratio pesnicom, posle čega je i ovaj pokušao da uzvrati istom merom. Srećom, nisu nastavili, a sudije su isključile obojicu košarkaša.



To nije bio kraj sukoba, pošto je posle meča Demar Derouzan hteo da se obračuna sa Goranom Dragićem. Vidno iznerviran što je njegova ekipa izgubila, Derouzan je hteo da uđe u raspravu sa Dragićem.

Međutim, brzo su ih razdvojili i igrači su otišli svojim putem u svlačionicu.



Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Dragić sa 24 poena i 12 skokova, ruki Bem Adebajo imao je učinak od 16 poena i 15 skokova, Elington je ubacio 15 poena, dok je Vajtsajd postigao 13 uz 15 skokova.

U odsustvu Kajla Laurija, Derouzan je morao mnogo više da povuče, ali nije uspeo da donese prevagu. Postigao je 25 poena, ali je iz igre šutirao očajnih 10/29. Delon Rajt je ubacio 13 poena, dok je isključeni Ibaka postigao 11 za 21 minut na terenu.



NBA, sreda/četvrtak:

Toronto – Majami 89:90
Oklahoma – Portland 106:117
Dalas – Orlando 114:99
Lejkersi – Sakramento 99:86

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar