Усеин Болт и Борусија Дортмунд - договорена проба!

Прослављени спринтер у марту ће се опробати и на фудбалском терену.

Остали спортови 12.01.2018 | 18:30
Усеин Болт и Борусија Дортмунд - договорена проба!
Усеин Болт је завршио са професионалним бављењем атлетике, али можда је на помолу нова каријера - фудбалска!

Званично најбржи човек планете одавно истиче да је велики заљубљеник у фудбал и да му је сан да одигра утакмицу у дресу Манчестер јунајтеда.

У изјави за британски "Сандеј Експрес", Јамајчанин је открио да ће коначно имати прилику да се опроба у копачкама против неких од најбољих фудбалера данашњице, додуше, не на Олд Трафорду већ на Вестфалену.

"У марту ћу имати пробу у Борусији Дортмунд и после тога ће бити познато шта ћу даље са каријером фудбалера, односно у ком смеру ће она ићи. Ако ми кажу да сам добар и да ми је потребно да тренирам, онда ћу наставити. Морам признати да сам нервозан! Иначе нисам, али сада је другачије, у питању је фудбал", открио је Болт.

Ако се неко пита зашто баш Борусија Дортмунд, када му је Манчестер јунајтед омиљени клуб, тајна је у спонзору - компанији Пума, која има утицај и у немачком клубу и код славног спринтера.

"Сан ми је да потпишем за Манчестер јунајтед. Ако у Борусији кажу да сам добар, онда ћу тренирати као никад до сад", додао је 31-годишњи Јамајчанин.

Познато је и његово пријатељство са легендардним тренером Јунајтеда, Алексом Фергусоном.

"Разговарао сам са њим и рекао му да каже коју добру реч о мени. Поручио ми је да ће, као будем у форми и спреман, видети шта може да учини за мене", открио је симпатични атлетичар.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар