Usein Bolt i Borusija Dortmund - dogovorena proba!

Proslavljeni sprinter u martu će se oprobati i na fudbalskom terenu.

Ostali sportovi 12.01.2018 | 18:30
Usein Bolt i Borusija Dortmund - dogovorena proba!
Usein Bolt je završio sa profesionalnim bavljenjem atletike, ali možda je na pomolu nova karijera - fudbalska!

Zvanično najbrži čovek planete odavno ističe da je veliki zaljubljenik u fudbal i da mu je san da odigra utakmicu u dresu Mančester junajteda.

U izjavi za britanski "Sandej Ekspres", Jamajčanin je otkrio da će konačno imati priliku da se oproba u kopačkama protiv nekih od najboljih fudbalera današnjice, doduše, ne na Old Trafordu već na Vestfalenu.

"U martu ću imati probu u Borusiji Dortmund i posle toga će biti poznato šta ću dalje sa karijerom fudbalera, odnosno u kom smeru će ona ići. Ako mi kažu da sam dobar i da mi je potrebno da treniram, onda ću nastaviti. Moram priznati da sam nervozan! Inače nisam, ali sada je drugačije, u pitanju je fudbal", otkrio je Bolt.

Ako se neko pita zašto baš Borusija Dortmund, kada mu je Mančester junajted omiljeni klub, tajna je u sponzoru - kompaniji Puma, koja ima uticaj i u nemačkom klubu i kod slavnog sprintera.

"San mi je da potpišem za Mančester junajted. Ako u Borusiji kažu da sam dobar, onda ću trenirati kao nikad do sad", dodao je 31-godišnji Jamajčanin.

Poznato je i njegovo prijateljstvo sa legendardnim trenerom Junajteda, Aleksom Fergusonom.

"Razgovarao sam sa njim i rekao mu da kaže koju dobru reč o meni. Poručio mi je da će, kao budem u formi i spreman, videti šta može da učini za mene", otkrio je simpatični atletičar.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar