Араповић из НВО прелази у политику

Адис Араповић из Центра цивилних иницијатива потврдио је како напушта невладин сектор и прелази у политику.

Босна и Херцеговина 09.01.2018 | 09:58
Араповић из НВО прелази у политику
Араповић се придружује Савезу за бољу будућност,  гдје ће водити изборни штаб.

У изјави за портал Аваз.ба, Араповић је казао како је од почетка године изван ЦЦИ-ја.

"Званично и врло транспаретно, на властиту иницијативу сам од почетка године изван ЦЦИ-ја дао отказ на менаџерску позицију. Свјестан сам сложене ситуације у земљи, свјестан страшних социјалних притисака које народ осјећа, свјестан неспособности владајуће странке, прије свега код Бошњака, одлучио да уђем у борбу за свјетлију будућност, у борбу за Запад, будућност, свјетлост и слободу, умјесто Истока, прошлости, таме и терора која нам се сервира већ пуне двије или три године, а све под кринком успјешних реформи, а свако од нас зна како је то неуспјешно и како земља сваким даном пропада све више", истакао је Араповић.

Додао је како ће његова борба од овог тренутка бити нескривена и отворена за сваког човјека.

"Борит ћу се за сваког човјека, који данас вјероватно размишља због чега је живот изгубило 200 хиљада људи у овој земљи, због чега се боримо да градимо села, градове и путеве кад у њима неће бити ко да живи ни ко да се тим путевима вози. Моја борба ће бити нескривена", закључио је Араповић.

(Аваз.ба)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Синнy Боy

09.01.2018 09:01

Као и остали политичари бориће се само за свој стомак и свој џеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АВДАГА

09.01.2018 19:49

Фахро је највеце зло у БиХ.

Name

Кики

09.01.2018 09:08

Синоћ сам гледао емисију на ФТВ,били су гости Араповић,Срдјан Пухало,Огњен Тадић и неки лик не знам га.Араповић је промјенио причу 100%,очигледно је да свако има своју цијену.Срамотно,од онаквих ставова човјек предјелу на појединачну одговорност свих градјана.Баш сам разочаран.Огњен и тај четврти,мислим СДП су обични демагози.Срдјан Пухало,свака му част, развалио их је обичном и крајње људском причом.Араповић је велико разочарење.Додуше,имао је добру увертиру за улазак у политику,супруга му је Радончићева замјеница.Жене ратове почињу.....а паре их воде....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кизо

09.01.2018 09:16

Да је ступио у политику самостално,имао би армију сљедбеника иза себе.Штета

ОДГОВОРИТЕ
Name

поскок

09.01.2018 09:18

Стандардна путања!?Тако сви раде, стекну мало препознатљивости па трк у политику да то наплате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

09.01.2018 09:28

Разумијем ја њега,велике су ту паре....тешко је одбити све то,али да барем остане 50% досљедан својим ставовима.Ма човјек је купљен и има да заговара оно што му се нареди и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

09.01.2018 09:46

Борице се са Фахром а о тој борби це писати Аваз. Покењао си се на све сто си досад радио .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Таг

09.01.2018 20:55

Сто се тице обицних људи, ко год мозе, треба да бјези одавде. Велики прљави капитал, јаци је од свега позитивног овдје. Ко ме мозе да оде, мора бити свјестан да мозе само цекати лрај.

ОДГОВОРИТЕ