Јувентус је докторирао појачања за “џ”: Хоће и Озила!

Стара дама баш воли бесплатно…

Фудбал 11.01.2018 | 09:15
Јувентус је докторирао појачања за “џ”: Хоће и Озила!
Тек што се договорио са једним немачким репрезентативцем за наредну сезону, Јувентус креће и по другог. Опет бесплатно!

Коријере дело спорт јавља да Јувентус озбиљно размишља о довођењу Месута Озила на крају сезоне, с обзиром да је Немац у Арсеналу ушао у последњих шест месеци уговора и да не жели да настави сарадњу са Тобждијама. Јувентус је већ на сличан начин капарисаоОзиловог земљака Емреа Џана из Ливерпула. Њему такође истиче уговора на крају сезоне и већ је договорио  уговор у Јувентусу вредан 5.000.000 евра по сезони за наредне четири године. На сличан начин је Јуве раније доводио Пирла, Погбу, Љорентеа,Алвеса, Комана, Кедиру, Евру…

Јуве се налази у опасности да изгуби Марија Манџукића који би на крају сезоне могао да прихвати неку од богатих понуда из Кине и зато у плановима има довођење Озила. Арсенал нуди Немцу да остане, али је он одбио нови уговор и сигурно напушта Емирате на крају сезоне. Озбиљан интерес за Озила је до сада показивао и Жозе Мурињо у Манчестер Јунајтеду који жели некадашњег ученика из Реала уместо Хенрика Мхитарјана.

Јувентусов специјатлитет је довођење играча без обештећења, тако да не би било чудо даОзила наредне сезоне гледамо у дресу торинских Бјанконера. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар