Juventus je doktorirao pojačanja za “dž”: Hoće i Ozila!

Stara dama baš voli besplatno…

Fudbal 11.01.2018 | 09:15
Juventus je doktorirao pojačanja za “dž”: Hoće i Ozila!
Tek što se dogovorio sa jednim nemačkim reprezentativcem za narednu sezonu, Juventus kreće i po drugog. Opet besplatno!

Korijere delo sport javlja da Juventus ozbiljno razmišlja o dovođenju Mesuta Ozila na kraju sezone, s obzirom da je Nemac u Arsenalu ušao u poslednjih šest meseci ugovora i da ne želi da nastavi saradnju sa Tobždijama. Juventus je već na sličan način kaparisaoOzilovog zemljaka Emrea Džana iz Liverpula. Njemu takođe ističe ugovora na kraju sezone i već je dogovorio  ugovor u Juventusu vredan 5.000.000 evra po sezoni za naredne četiri godine. Na sličan način je Juve ranije dovodio Pirla, Pogbu, Ljorentea,Alvesa, Komana, Kediru, Evru…

Juve se nalazi u opasnosti da izgubi Marija Mandžukića koji bi na kraju sezone mogao da prihvati neku od bogatih ponuda iz Kine i zato u planovima ima dovođenje Ozila. Arsenal nudi Nemcu da ostane, ali je on odbio novi ugovor i sigurno napušta Emirate na kraju sezone. Ozbiljan interes za Ozila je do sada pokazivao i Žoze Murinjo u Mančester Junajtedu koji želi nekadašnjeg učenika iz Reala umesto Henrika Mhitarjana.

Juventusov specijatlitet je dovođenje igrača bez obeštećenja, tako da ne bi bilo čudo daOzila naredne sezone gledamo u dresu torinskih Bjankonera. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar