Хуманост: Дјеца добила пакетиће

Захваљујући хуманитарној организацији “Помоћ за млади живот” из њемачког града Лангенхагена, дјеца из социјално угрожених породица као и дјеца са посебним потребама која похађају ОШ “Вук Караџић” у Бијељини, данас су добила пакетиће којима су се јако обрадовали.

Република Српска 05.01.2018 | 21:43
Хуманост: Дјеца добила пакетиће
Вриједност ове донације је око 2000 марака, а подијељено је укупно 58 пакетића. За неке од њих из породица лошијег материјалног стања или са здравственим проблемима ово су били и једини поклони који су добили током новогодишњих и божићних празника.



Хуманитарна организација “Помоћ за млади живот” има сада своја представништва и у Руми, и у Бијељини, и несебично помаже угроженима већ 21 годину, рекла је Радмила Николић, предсједник организације “Помоћ за млади живот” у Бијељини.



„Прије смо радили много више. Сада смо почели и са размјеном омладине. Вриједност ове донације је око 2.000 марака, а трудили смо се да у пакетићима поред слаткиша буде и школски и хигијенски прибор.“

Хуманитарна организација “Помоћ за млади живот” наставиће као и до сада да помаже дјеци из ових, али и из осталих категорија којима је помоћ потребна, најавили су из ове организације.



БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар