Humanost: Djeca dobila paketiće

Zahvaljujući humanitarnoj organizaciji “Pomoć za mladi život” iz njemačkog grada Langenhagena, djeca iz socijalno ugroženih porodica kao i djeca sa posebnim potrebama koja pohađaju OŠ “Vuk Karadžić” u Bijeljini, danas su dobila paketiće kojima su se jako obradovali.

Republika Srpska 05.01.2018 | 21:43
Humanost: Djeca dobila paketiće
Vrijednost ove donacije je oko 2000 maraka, a podijeljeno je ukupno 58 paketića. Za neke od njih iz porodica lošijeg materijalnog stanja ili sa zdravstvenim problemima ovo su bili i jedini pokloni koji su dobili tokom novogodišnjih i božićnih praznika.



Humanitarna organizacija “Pomoć za mladi život” ima sada svoja predstavništva i u Rumi, i u Bijeljini, i nesebično pomaže ugroženima već 21 godinu, rekla je Radmila Nikolić, predsjednik organizacije “Pomoć za mladi život” u Bijeljini.



„Prije smo radili mnogo više. Sada smo počeli i sa razmjenom omladine. Vrijednost ove donacije je oko 2.000 maraka, a trudili smo se da u paketićima pored slatkiša bude i školski i higijenski pribor.“

Humanitarna organizacija “Pomoć za mladi život” nastaviće kao i do sada da pomaže djeci iz ovih, ali i iz ostalih kategorija kojima je pomoć potrebna, najavili su iz ove organizacije.



BN televizija

Komentari / 0

Ostavite komentar