Нинџа у Кини?!

Канаваро нуди 40. 000. 000, Рома хоће више! Кажњени везиста Вучице поново је тема прелазног рока.

Фудбал 09.01.2018 | 09:00
Нинџа у Кини?!
Један од најбољих фудбалера Роме Раџа Најнголан требало би да буде изостављен из првог тима Вучице на утакмици са Аталантом због кршења клупске дисциплине, а спомиње се и трансфер у Кину.

Подсетимо, везиста Вучице је кажњен недавно са 100.000 евра зато што је поставио видео на коме се види како пуши, пије и псује у новогодишњој ноћи, а очекује се да буде ван тима овог викенда како би клуб послао поруку да неће трпети непристојно понашање.

Наравно, проблеми са Најнголаном подгрејали су и нагађања око његове будућности у Риму. Стоји теза да је Нинџа продужио уговор прошлог лета са Ромом до јуна 2021. алиГазета дело Спорт пише данас да у клубу разматрају и његову продају већ у јануару.

За Раџу, наводно, постоји интересовање из Кине од стране Гуангџоу Еверграндеа и њиховог тренера Фабија Канавара који је, према наводима Газете, сапреман да понуди 40.000.000 евра за Белгијанца. Овај клуб има једно слободно место за топ фудбалера из Европе, али је потребно најпре да га наговори да узме ову опцију у разматрање.

Јер, Раџи се не иде у Кину, а како је у прошлости већ одбио Јувентус и Челси, биће потребне стварно велике паре да би се Белгијанац преселио у најмногољуднију земљу света. Приде, Вучица жели знатно веће обештећење за једног од најважнијих фудбалера, па ће Гуангџоу морати да понуди минимум 50.000.000 евра како би ангажовао популарног Нинџу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар