Nindža u Kini?!

Kanavaro nudi 40. 000. 000, Roma hoće više! Kažnjeni vezista Vučice ponovo je tema prelaznog roka.

Fudbal 09.01.2018 | 09:00
Nindža u Kini?!
Jedan od najboljih fudbalera Rome Radža Najngolan trebalo bi da bude izostavljen iz prvog tima Vučice na utakmici sa Atalantom zbog kršenja klupske discipline, a spominje se i transfer u Kinu.

Podsetimo, vezista Vučice je kažnjen nedavno sa 100.000 evra zato što je postavio video na kome se vidi kako puši, pije i psuje u novogodišnjoj noći, a očekuje se da bude van tima ovog vikenda kako bi klub poslao poruku da neće trpeti nepristojno ponašanje.

Naravno, problemi sa Najngolanom podgrejali su i nagađanja oko njegove budućnosti u Rimu. Stoji teza da je Nindža produžio ugovor prošlog leta sa Romom do juna 2021. aliGazeta delo Sport piše danas da u klubu razmatraju i njegovu prodaju već u januaru.

Za Radžu, navodno, postoji interesovanje iz Kine od strane Guangdžou Evergrandea i njihovog trenera Fabija Kanavara koji je, prema navodima Gazete, sapreman da ponudi 40.000.000 evra za Belgijanca. Ovaj klub ima jedno slobodno mesto za top fudbalera iz Evrope, ali je potrebno najpre da ga nagovori da uzme ovu opciju u razmatranje.

Jer, Radži se ne ide u Kinu, a kako je u prošlosti već odbio Juventus i Čelsi, biće potrebne stvarno velike pare da bi se Belgijanac preselio u najmnogoljudniju zemlju sveta. Pride, Vučica želi znatno veće obeštećenje za jednog od najvažnijih fudbalera, pa će Guangdžou morati da ponudi minimum 50.000.000 evra kako bi angažovao popularnog Nindžu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar