ПДП: Разјаснити случај хеликоптер

Посланички клуб Партије демократског прогреса у Народној скупштини Републике Српске и даље инсистира да добије цивилизован одговор из Владе РС и Министарства унутрашњих послова РС у вези са спорном употребом хеликоптера.

Република Српска 05.01.2018 | 11:52
ПДП: Разјаснити случај хеликоптер
"Нисмо тражили да нам аферу објашњавају пјевачица и пилоти, јер они нити одлучују ко ће се и када возити, нити вожњу плаћају", каже се у саопштењу ПДП-а.

Наглашавају да траже разуман одговор из Владе Републике Српске, јер су се, како наводе, њихови претходници запетљали у силним оправдањима и лажима, а одговор који је предсједник Републике Српске јуче дао медијима вријеђа здрав разум народа у Републици Српској.

"Његово објашњење о потреби тренажних летова за пилоте има смисла једино ако је Светлана Ражнатовић одлучила да постане пилот у служби Републике Српске. А ако јесте, и за то тражимо папир", каже се у саопштењу и подсјећа да је Клуб посланика ПДП упутио ове седмице питања Влади РС и министру унутрашњих послова РС у којем траже објашњење о летовима хеликоптера Хеликоптерског сервиса РС 31. децембра 2017. и 1. јануара, након што је пјевачица Цеца Ражнатовић објавила снимак на друштвеним мрежама на којем се јасно види да долази на новогодишњи наступ у приватни клуб у Бањалуци тим хеликоптером.

Пјевачица Светлана Ражнатовић Цеца изјавила је да је на новогодишњи наступ у Бањалуку дошла својим аутомобилом, да је имала панорамски лет, као и да није преспавала у просторијама Владе Републике Српске, те да је шокирана лажима које су пласиране у медијима.

"У Републику Српску сам дошла својим аутом. Својим аутом сам се и вратила из Републике Српске. Спавала сам у `Интегри` где годинама гостујем када сам у Републици Српској. Имала сам панорама лет изнад Бањалуке који кошта 50 евра. За све ово постоје валидни докази. Шокирана сам и непријатно изненађена пласираним лажима и прављењем скандала од ничега", рекла је Ражнатовићева синоћ Срни.



Цеца је на друштвеним мрежама објавила фотографије да у Бањалуку стиже хеликоптером, што је и потврдила исте вечери у изјама појединим медијима.



(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

9 јануар

05.01.2018 11:01

Неце се Бореновиц никад провозат у овом хеликоптеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо Послови

05.01.2018 13:17

Па ста? Ето ти се возај.

Name

Трге

05.01.2018 14:38

Како ствари стоје, могао би Хојт Ји.

Name

За вас господо

05.01.2018 19:25

Хеликоптер је Миле купио својим парама и дао га на коришћење свим сродним душама. Цеца му је као рођена сестра, па ко може остати равнодушан на њене жеље. Мали вељко није хтио спавати док га нису мало провозали. Цеца је вадила паре да плати лет али Миле није хтио ни да чује. Онда је Вељкић пожелио одспавати у државном апартману па му је и та жеља испуњена. Било је у опцији да иде у Игорову собу али су му играчке биле већ у апартману и тако. Ја не знам чему толика прашина око ове ситнице. Такав смо народ чангризав, себичан, неразуман. Држите се Цецо и Милораде и не дајте да вас ико заје.ава.

Name

аа

05.01.2018 11:05

Од кога ће те добити цивилизован одговор? Формула је јасна, Миле наредио ХС испоштовао. Можете ли формирати независну комисију која ће истражити поменути случај. На крају крајева да ли можете од контроле лета добити информацију гдје је и колико летио тај хеликоптер ( Сваки лет ваздухоплова се мора најавити било да је привати или држави ). Нажалост немате ви снаге ни за шта, тако је и љетос кад је www.флигхтрадар24.цом регистровао летове владиног авиона на Крк и у Црну Гору, а медији објавили влада је тражила да се информације о лету помеутог авиона уклоне са наведеног сајта због "заштите приватности" ( а у питању владин авион и података више нема на сајту )!!! И шта сте тад урадили... ништа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милекраде додик

05.01.2018 11:06

Сто сте љубоморни тако, купите и ви себи један хеликоптер , па возајте пјеваљке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АМГ

05.01.2018 12:34

Како сте јадни и немоцни са глупим коментарима,,смије вам се цијела Бих док цита ове спинове

Name

Федја

05.01.2018 11:12

Ко лазе тај и краде. Иста ко и прецедник миле додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

05.01.2018 11:15

Незнам шта се ту има разјаснити Цеца се возикала Баја по њу послао хелиХоптер да искаже своју великодушност преко џепова напаћеног народа.Е сад у нормалним државама фунцонери дају сами оставке само се код нас пљује народу у лице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокy

05.01.2018 11:15

Не ...... висе..имате ли какав програм или вратите паре сто сте годинама добијали низаста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курта сјаси да Мурта узјаси

05.01.2018 11:27

Ста цете урадити када се разјасни, мада је вец све јасно? као и до сада, ниста; празна и супља прица као и до сада. Оцекујете од народа да револуцијом свргне ове са власти да би ви узјахали, познавајуци вас знам да ниста квалитетнији нисте од њих. Далеко вам куца свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

05.01.2018 11:36

САСВИМ НОРМАЛНО ДА ЈЕ НОРМАЛНЕ ДРЖАВЕ СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хектор

05.01.2018 13:50

Стварно који су вам врагови,па од Нове у овакве сврхе летио је десет пута.Небитно скроз.Код нас у граду досло је 100 људи сад за викенд са слизбеним,па ста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

05.01.2018 14:00

Панорамски лет коста 50 € ? Тако реце ова. За 50 га мозес узети у руку и дозивјети Бањалуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хектор

05.01.2018 14:03

Стварно који су вам врагови,па од Нове у овакве сврхе летио је десет пута.Небитно скроз.Код нас у граду досло је 100 људи сад за викенд са слизбеним,па ста.

ОДГОВОРИТЕ