"Паклени" провод српских туриста!

Група српских туриста која је одлучила да дочека Нову годину у Тунису дуго ће памтити то путовање, али не по лијепим, већ по ружним сценама.

Србија 04.01.2018 | 21:01
"Паклени" провод српских туриста!
Инциденти су пријетили да се претворе у озбиљан сукоб.

У хотелу са пет звјездица, гости су очекивали врхунски новогодишњи провод и нису ни слутили да ће прије поноћи морати да бјеже из ресторана пред полицијом, пише РТС.

Гости из Србије су прво разочарање доживјели и прије него што су ушли у салу, јер умјесто у 20 часова, домаћини су их пустили да уђу тек два сата касније због велике гужве, а када су конобари почели да им доносе охлађену вечеру, незадовољни гости из Алжира већ су увелико лупали кашикама о сто.



"Хаос који се завршио општим демонстрацијама и на крају упадом специјалаца и полиције наоружаних аутоматским пушкама и пендрецима. У једном моменту, у хотелу смо доживјели прави стампедо. Људи су прескакали фотеље у фоајеу и велика несигурност се осјећала у сваком углу хотела", испричала је Весна Важић из Београда.

"Утрчали су и млатили све редом, кога су стигли. Видио сам бар четири-пет особа које леже на поду, а између осталог и једну жену са двоје дјеце која вришти и запомаже", каже Стојимир Матовић из Панчева.



У стампеду који је услиједио нико од гостију из Србије није озбиљније повријеђен, али умјесто лијепог провода, Нову годину су дочекали гладни и жедни у својим собама, а Маја Матовић и са модрицом на леђима.

"Брутално ме са леђа ударио један специјалац, иако је њихова интервенција била упућена ка Алжирцима који су правили инциденте, додуше оправдано, јер ниједна уговорена обавеза за новогодишњи дочек није поштована", наглашава Маја Матовић из Панчева.

Група туриста из Србије која се тек вратила из Туниса упутиће жалбу агенцији "Сан Лајн".

У тој агенцији кажу да су непријатно изненађени тим догађајима и да ће од директора хотела тражити објашњење, а у понедјељак ће се и званично огласити.

Извор: РТС

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Цица

04.01.2018 20:12

Па следецу годину нека иду у КАБУЛ или АЛЕП.Само напред.Јако сам се потресао.Зардило се па идемо мало потросити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ро

05.01.2018 05:09

Тако је.Нашли тамо да праве селфије и од толико дестинација тамо да иду.Ово је доказ да људи сами себи направе проблем.Уосталом београђани су нас навикии на овакве глупости.Заврти се пар хиљада еура у дзепу и не можеш их слушати колико људи СВЕ ЗНАЈУ.

Name

моско

05.01.2018 05:23

Или близе у Техеран како казе возд,

Name

Браво Цица

05.01.2018 06:19

Браво Цица.Кад су љубазни домацини /какве ли глупости само/ побили странце по плазама осванули су наслови Срби опет иду у Тунис.Лудаци.И није ми јасно ко је љубазан.

Name

Јес Ро

05.01.2018 06:54

Јес Ро будала до будале.

Name

Крајисник

04.01.2018 20:27

Тако им и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мара

04.01.2018 20:41

Јебес будале добро су просли:

Name

Сандзак-Транс

04.01.2018 20:48

Стварно неке људе никако не разумијем,а могли су једноставно скокнути до Новог Пазара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трц

04.01.2018 22:26

Што су ишли у Тунис да је чекају кад је дошла и код нас.

ОДГОВОРИТЕ