Конте луди због трансфера!

Никад нисам добио играче које сам тражио! Италијан се ништа не пита ни у овом прелазном року на Стамфорд Бриџу.

Фудбал 08.01.2018 | 10:00
Конте луди због трансфера!
Време пролази, а фрустрација Антонија Контеа све је већа. Италијански стручњак на клупи Челсија пожалио се да је "ретко добио фудбалере које је тражио" у протеклих годину и по дана колико обавља функцију тренера Плаваца.

Конте је предао руководству јануарску листу жеља уз напомену да му је садашњи играчки кадар премали, али је напредак у ангажовању фудбалера исувише млитав. Челси није успео да доведе левог бека Алекса Сандра из Јувентуса који је био велика жеља Италијана прошлог лета, а видећемо какве ће среће бити са Артуром Видалом из Бајерна којег Конте такође жели.

Једно је сигурно - већ је незадовољан иако се прелазни рок још није захуктао.

"Нисам превише захтеван када имам жеље, посебно јер сам током каријере ретко добијао фудбалере које сам желео, па сам навикао. Увек сам завршавао у клубовима који имају нека ограничења или неки посебан програм трошења новца. Само покушавам да радим свој посао. Ако неко дође - одлично, ако не дође и то је ОК. Морам да насатавим посао у сваком случају", изјавио је Конте за Скај Италију.

Чак и након одласка спортског директора Мајкла Еменала Италијан је скрајнут из приче о трансферима у Челсију. Не жели ни да причао о довођењу Алексиса Санчеза.

"Дајем своје мишљење о појачањима руководству и размишљам о сегментима у тиму које треба унапредити. Ако ми клуб буде тражио списак жеља доставићу му га, а даље је све на клубу који одлучује о инвестицијама најбољим за клуб. Што се тиче Алексиса, превише ме питате, морамо остати мирни. Не волим да причам о туђим играчима могу само д акажћем да је Видал један од најбољих на свету, а Санчез исто тако", закључио је Антонио Конте.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар