Konte ludi zbog transfera!

Nikad nisam dobio igrače koje sam tražio! Italijan se ništa ne pita ni u ovom prelaznom roku na Stamford Bridžu.

Fudbal 08.01.2018 | 10:00
Konte ludi zbog transfera!
Vreme prolazi, a frustracija Antonija Kontea sve je veća. Italijanski stručnjak na klupi Čelsija požalio se da je "retko dobio fudbalere koje je tražio" u proteklih godinu i po dana koliko obavlja funkciju trenera Plavaca.

Konte je predao rukovodstvu januarsku listu želja uz napomenu da mu je sadašnji igrački kadar premali, ali je napredak u angažovanju fudbalera isuviše mlitav. Čelsi nije uspeo da dovede levog beka Aleksa Sandra iz Juventusa koji je bio velika želja Italijana prošlog leta, a videćemo kakve će sreće biti sa Arturom Vidalom iz Bajerna kojeg Konte takođe želi.

Jedno je sigurno - već je nezadovoljan iako se prelazni rok još nije zahuktao.

"Nisam previše zahtevan kada imam želje, posebno jer sam tokom karijere retko dobijao fudbalere koje sam želeo, pa sam navikao. Uvek sam završavao u klubovima koji imaju neka ograničenja ili neki poseban program trošenja novca. Samo pokušavam da radim svoj posao. Ako neko dođe - odlično, ako ne dođe i to je OK. Moram da nasatavim posao u svakom slučaju", izjavio je Konte za Skaj Italiju.

Čak i nakon odlaska sportskog direktora Majkla Emenala Italijan je skrajnut iz priče o transferima u Čelsiju. Ne želi ni da pričao o dovođenju Aleksisa Sančeza.

"Dajem svoje mišljenje o pojačanjima rukovodstvu i razmišljam o segmentima u timu koje treba unaprediti. Ako mi klub bude tražio spisak želja dostaviću mu ga, a dalje je sve na klubu koji odlučuje o investicijama najboljim za klub. Što se tiče Aleksisa, previše me pitate, moramo ostati mirni. Ne volim da pričam o tuđim igračima mogu samo d akažćem da je Vidal jedan od najboljih na svetu, a Sančez isto tako", zaključio je Antonio Konte.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar