Видео - Пушиш, пијеш, псујеш: Е, сад плати 100.000 евра!

То је клуб!

Фудбал 08.01.2018 | 08:00
Видео - Пушиш, пијеш, псујеш: Е, сад плати 100.000 евра!
То је клуб! Нема циле-миле, него „ударац по џепу“, па да видимо да ли ћеш опет да се играш ватром.

Челници Роме зузаузели су чврст курс и казнили Раџу Најнголана равно 100.000 евра зато што је током новогодишње вечери „дивљао“ на Инстаграму, пио, пушио, псовао (неки кажу чак и Бога) и тај снимак  поделио са пратиоцима на поменутој друштвеној мрежи. Иако је било време празника, у Риму су проценили да је Нинџино понашање недопустиво, да штети имиџу клуба, да даје лош пример саиграчима и због тога су решили да га казне.

Најнголану је казна саопштена јуче, пошто се спортски директор Монћи вратио са краткотрајног одмора из Шпаније. Пред целом екипом, у свлачионици, непосредно пред излазак на тренинг у Тригорији, функционер римског великана саопштио је да је белгијски репрезентативац кажењен максималном новчаном казном, односно 30 одсто месечних примања.



Није вредело ни што се у међувремену Раџа Најнголан, такође посредством друштвених мрежа, извинио због понашања. С обзиром да му ово није први испад, тешко је поверовати да ће га казна од 100.000 евра одвратити од помисли да нешто слично не направи у будућности.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар