Video - Pušiš, piješ, psuješ: E, sad plati 100.000 evra!

To je klub!

Fudbal 08.01.2018 | 08:00
Video - Pušiš, piješ, psuješ: E, sad plati 100.000 evra!
To je klub! Nema cile-mile, nego „udarac po džepu“, pa da vidimo da li ćeš opet da se igraš vatrom.

Čelnici Rome zuzauzeli su čvrst kurs i kaznili Radžu Najngolana ravno 100.000 evra zato što je tokom novogodišnje večeri „divljao“ na Instagramu, pio, pušio, psovao (neki kažu čak i Boga) i taj snimak  podelio sa pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži. Iako je bilo vreme praznika, u Rimu su procenili da je Nindžino ponašanje nedopustivo, da šteti imidžu kluba, da daje loš primer saigračima i zbog toga su rešili da ga kazne.

Najngolanu je kazna saopštena juče, pošto se sportski direktor Monći vratio sa kratkotrajnog odmora iz Španije. Pred celom ekipom, u svlačionici, neposredno pred izlazak na trening u Trigoriji, funkcioner rimskog velikana saopštio je da je belgijski reprezentativac kaženjen maksimalnom novčanom kaznom, odnosno 30 odsto mesečnih primanja.



Nije vredelo ni što se u međuvremenu Radža Najngolan, takođe posredstvom društvenih mreža, izvinio zbog ponašanja. S obzirom da mu ovo nije prvi ispad, teško je poverovati da će ga kazna od 100.000 evra odvratiti od pomisli da nešto slično ne napravi u budućnosti.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar