Шта Милојевића може да задржи у Звезди?

„Верујем да ће имати спортски мотив да уведе клуб у Лигу шампиона“, истакао је директор црвено-белих.

Фудбал 07.01.2018 | 19:00
Шта Милојевића може да задржи у Звезди?
Говори се о играчима, али је приоритет свих приоритета Црвене звезде продужетак сарадње саВладаном Милојевићем. Не крију челници српског вицешампиона да је њихова жеља даМилојевић потпише дугорочан уговор.

Са друге стране  млади стручњак се засад не изјашњава, уз речи да има уговор до маја ове године.

„Његов долазак дочекан је са много скепсе, јер је у Србији водио само Чукарички. Милојевић се уклапа у профил који је потребан Црвеној звезди. Храбар је, харизматичан, систематичан, има копчу са клубом, јер је био играч и тренер млађих категорија. Волео бих да Милојевић остане овде као дугорочни пројекат“, рекао је Звездан Терзић у разговору заВечерње новости.

Звездин тренер је на мети Олимпијакоса, помињу се и други грчки клубови. Ипак, Терзићверује да ће Милојевић имати спортски мотив да остане у Љутице Богдана.

„Неспорно је да је Милојевић постао интересантан многима. Направио је фантастичне резултате, имаће слатких мука. Али и код њега постоји спортски и професионални изазов да проба да уведемо екипу у Лигу шампиона, што је сан сваког звездаша. Мислим да би отишао потпуно недоречен. Међутим, верујем да ће се та сарадња сигурно наставити. Ми смо на почетку стварања једне озбиљне приче“, нагласио је Звездан Терзић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар