Šta Milojevića može da zadrži u Zvezdi?

„Verujem da će imati sportski motiv da uvede klub u Ligu šampiona“, istakao je direktor crveno-belih.

Fudbal 07.01.2018 | 19:00
Šta Milojevića može da zadrži u Zvezdi?
Govori se o igračima, ali je prioritet svih prioriteta Crvene zvezde produžetak saradnje saVladanom Milojevićem. Ne kriju čelnici srpskog vicešampiona da je njihova želja daMilojević potpiše dugoročan ugovor.

Sa druge strane  mladi stručnjak se zasad ne izjašnjava, uz reči da ima ugovor do maja ove godine.

„Njegov dolazak dočekan je sa mnogo skepse, jer je u Srbiji vodio samo Čukarički. Milojević se uklapa u profil koji je potreban Crvenoj zvezdi. Hrabar je, harizmatičan, sistematičan, ima kopču sa klubom, jer je bio igrač i trener mlađih kategorija. Voleo bih da Milojević ostane ovde kao dugoročni projekat“, rekao je Zvezdan Terzić u razgovoru zaVečernje novosti.

Zvezdin trener je na meti Olimpijakosa, pominju se i drugi grčki klubovi. Ipak, Terzićveruje da će Milojević imati sportski motiv da ostane u Ljutice Bogdana.

„Nesporno je da je Milojević postao interesantan mnogima. Napravio je fantastične rezultate, imaće slatkih muka. Ali i kod njega postoji sportski i profesionalni izazov da proba da uvedemo ekipu u Ligu šampiona, što je san svakog zvezdaša. Mislim da bi otišao potpuno nedorečen. Međutim, verujem da će se ta saradnja sigurno nastaviti. Mi smo na početku stvaranja jedne ozbiljne priče“, naglasio je Zvezdan Terzić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar