Интимни детаљи о породици Трамп

За пет дана, тачније 9. јануара, светло дана напокон ће угледати нова књига Мајкла Волфа, под називом "Фире анд Фурy: Инсиде тхе Трумп Wхите Хоусе", коју свет с нестрпљењем ишчекује, али не и амерички председник Доналд Трамп и његова породица

Свијет 04.01.2018 | 15:28
Интимни детаљи о породици Трамп
Како то бива, уочи изласка књиге у јавност су "процурели" и неки занимљиви делови, који су одмах узбуркали духове у Белој кући. Аутор књиге Мајкл Волф провео је месеце унутар Западног крила, где је често био и без надзора, и тако из прве руке добио увид у све што се догађа у Трамповом тиму. Све то ставио је на папир, а резултат је књига препуна "сочних" детаља, која се никако не свиђа Трампу, али ни првој дами, Меланији Трамп.

Наиме, управо у књизи описана је Меланијина реакција на победу њеног супруга над Хилари Клинтон. Према наводима аутора књиге, Меланија је била у сузама, нимало срећна због чињенице да је Доналд Трамп постао амерички председник у новембру 2016. године.



Стефани Гришам, задужена за односе с јавношћу прве даме, одмах је послала службену изјаву, у којој се ограђује од тих написа:

"Књига је очигледно писана како би била распродата у рекордном времену, али на одељењу где се налазе књиге фикције. Госпођа Трамп подржала је од почетка одлуку свог супруга да секандидује за председника, те га је чак и сама охрабривала у том науму. Била је уверена у његову победу и итекако срећна када се то догодило."



Није требало дуго ни да Бела кућа пошаље службено саопштење: "Књига је препуна лажних и нетачних навода индивидуалаца који немају никакав приступ или утицај на Белу кућу. Може се једино описати као лажна таблоидна фикција с очајничким покушајима да буде релевантна."

У новој књизи на "мети" је и Трампова ћерка Иванка, коју је аутор окарактерисао као "жену која силно жели да буде прва председница".



"Прихватајући ризик, Џеред и Иванка одлучили су да прихвате позиције у Западном крилу. То је била њихова заједничка одлука, а између себе донели су још једну: уколико се, некад, у будућности пружи прилика, она ће бити та која ће се кандидовати за председницу."

Осим те занимљивости, Волф је открио и да Иванка свог оца држи на одстојању, а иза леђа чак и исмејава његову фризуру.

"Често је својим пријатељима описивала како се отац подвргнуо хируршком захвату уградње косе - прво му је смањено власиште. Тај део окружен је косом, која се налази са стране и на предњем делу, а све је направљено тако да се "састану" у средини", након чега лаком за косу све се то учврсти. Боја "Јуст фор Мен", коју користи, а коју би описивала комично, што је дуже стајала на коси, постајала би тамнија. Његова нестрпљивост резултирала је тиме да му је коса постала наранџасто-плава."

Занимљиви су и детаљи из књиге у којима се тврди како се сам Трамп итекако боји како би неко могао да га отрује, зато је његова омиљена храна она из познатог ланца брзе хране. Наиме, разлог зашто се често тамо храни је тај што нико није знао унапред када ће се и у којем ресторану појавити, а и сва храна тамо унапред је припремљена по сигурносним стандардима, те нема шансе да му неко подметне отров.



Осим тога, због страха од заразе, нико од запослених у Белој кући не сме да дира његову четкицу за зубе, као ни остале личне ствари.

Уз све то, америчком председнику итекако је тешко пало да се прилагоди на нови живот у Белој кући:

"Трампа је Бела кућа итекако узнемирила и сматрао ју је помало страшном. Зато се одмах повукао у своју приватну спаваћу собу, а то је било први пут, откако су у Белој кући живелиКенедијеви, да председнички пар има одвојене собе. У првим данима боравка, наручио је чак два телевизора, иако их је у соби имао већ три, те резу за врата, а састао се и с Тајном службом која је инсистирала да имају приступ у собу. Забранио је особама задуженим за чишћење да поспремају његове мајице с пода речима: "Ако је моја мајица на поду то је зато што ја тако желим!" А онда је поставио и низ нових правила", стоји између осталог у књизи.

Извор: Курир/Стил

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ре

04.01.2018 16:48

А 9 Јануара на промоцију код Доде???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

04.01.2018 19:46

Ма, ту це Додо први да загризе...л