Ударио их гром током секса

Лекари београдског Ургентног центра стално имају пуне руке посла, а 2017. годину памтиће по бројним бизарним случајевима.

Србија 04.01.2018 | 12:25
Ударио их гром током секса
Он и раде непрекидно 24 сата дневно 365 дана у години и свако ко прође кроз њихова врата добиће лекарску негу, било да је у питању трн у прсту или борба за живот. Запосленима у Ургентном центру сваки пацијент је подједнако важан. Хронични болесници, жртве саобраћајних несрећа, убодних рана, али и бескућници и трагикомични пацијенти.

Многи долазе са неуобичајеним, а често и комичним проблемима.

- И 2017. година била је узбудљива, напорна и динамична, као и свака. Осим што смо често били у опасности када нам усред ноћи стигне пацијент у алкохолисаном стању или на психоактивним супстанцама, па прети да ће да нас побије, имамо и позитивних људи, које муке овде доведе. Признајем, било је и оних који су на с насмејали и оплеменили овај тежак посао - прича за Српски телеграф Ивана Крстић, која ради на пријему у УЦ.

Један од бизарних случајева који се догодио током претходне године јесте и случај удара грома на Ади.

Током једне летње ноћи Хитна помоћ довезла је мушкарца и жену које је ударио гром. Испоставило се да су имали сексуални однос у аутомобилу који су паркирали на Ади Циганлији. Током односа их је ударио гром. Прави хаос је настао када су се у Ургентном центру, током прегледа повређених, појавили супруг и супруга несрећних љубавника.

У Ургентном центру каже да им све чешће током ноћи и пред јутро долазе људи са флашама у задњици.

- Чим видимо да не може да седи, знамо шта је у питању. 

Ти људи се самозадовољавају стакленим флашама од сока или лекова. Како наводи Српски телеграф ови људи углавном нису самци, већ су у браку, а наводно је међу њима има и славних личности који се никад нису појавили на контроли.

Два Београђанина су недавно дошла са причом да су их отели ванземаљци и уградили им чипове. Један је замолио да спава два дана испред амбуланте у случају да чип почне да се топи. Други се жалио на комшију који му стално даљинским за ТВ ремети таласе и питао како то да заустави. Лекари УЦ су их упутили на психијатријско одељење.

(Српски телеграф)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Цццц

04.01.2018 14:31

Како смо ми постали болесна нација невероватно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко Казе

04.01.2018 16:12

Да не постоји ,,електрицни оргазам,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.01.2018 17:12

Мааааах то је у Београду није то код наас.

Name

МС

04.01.2018 21:11

ма гдје ће гром кад је најмлађе.

Name

Д

04.01.2018 21:22

Вама никада није досадно

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдблука

04.01.2018 21:34

Цудна ми цуда...па нас у РС је прво водио психијатар, а сада овај са диагнозом. Болестан народ воде болесници.

ОДГОВОРИТЕ