Оставила дијете: Ухапшена жена

Припадници МУП-а Кантона Сарајево данас су у 14 сати пронашли су и лишили слободе Џ. Б. (1979. ) из Сарајева због постојања сумње да је оставила новорођенче у контејнеру, сапштено је из МУП-а КС.

Босна и Херцеговина 03.01.2018 | 15:43
Оставила дијете: Ухапшена жена
Подсјећамо, новорођенче је 31. децембра 2017. године пронађено у контејнеру у улици Кошево, општина Центар.

"Радећи на расвјетљавању наведеног догађаја полицијски службеници ИИ ПУ су пронашли и лишили слободе Џ.Б., рођена 1979. године у Сарајеву, гдје је и настањена, због постојања основа сумње да је починила кривично дјело из члана 220. КЗ ФБиХ (Напуштање дјетета). Особа је предата у просторије Јединице за осигурање објеката и задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево. Полицијски службеници Управе полиције овог Министарства настављају рад на расвјетљавању и документовању описаног кривичног дјела", саопштено је из МУП-а КС.

О случају је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву.

Пронађено новорођенче је хоспитализовано на Клиници за педијатрију, Клиничког центра у Сарајеву.

Извор: Клиx

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Г

03.01.2018 17:17

смртна казна...то фали у насем закону.каква демократија..Дусанов законик под хитно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мама

03.01.2018 18:35

Слажем се са Вама!

Name

РЕАЛ

04.01.2018 05:01

Најчешћи симптоми и знакови послијепорођајне депресије су:учестале промјене расположења и нагле осцилације,претјерана брига и забринутост за дијете,немар за дијете,осцилације апетита (од тешке инапетенце до преједања),претјерана поспаност или несанице,хиперактивност до кроничног исцрпљивања,осјећај немогућности суочавања с проблемима,раздражљивост,плачљивост, осјећај слабости и немоћи,негативне (црне) мисли,тешкоће памћења и концентрације,губитак самопоуздања,осјећај кривње и немоћи,осјећај осамљености, туге и безнађа,емоционална лабилност,страх од контакта с људима,тјескоба и напади панике,губитак интереса за дијете и околину,суицидална и хомицидална размишљања.Врло је чест случај у таквим стањима извршење инфантицида (чедоморства) и/или суицида.

Name

Бл

03.01.2018 17:27

хитно слику објавити те болеснице .и поставити на сваком стаблу.па кад је сретну људи да пљују..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

03.01.2018 18:35

Браво!!!!!

Name

Баба

03.01.2018 22:42

таквим попут болеснице нетребају дјеца њој треба лијецење а не дијете срам је мозе бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

психолог

04.01.2018 05:04

Послијепорођајни психички поремећаји..Ментални поремећаји и поремећаји понашања удружени с пуерперијем (бабињама). Под тим се поремећајима разумијевају психички поремећаји мајке у периоду порода и/или након порода. У те поремећаје сврстани су:благи душевни поремећаји који су у вези с пуерперијем (постпартална депресија - блага),тешки душевни поремећаји и поремећаји расположења (пуерперална психоза),остали душевни поремећаји и поремећаји понашања, неспецифицирани.Након порода јављају бројне психичке промјене код многи мајки . Етиологија послијепорођајних поремећаја:генетски чимбеници,нагле хормоналне промјене,неспремност за дијете,некомплетна обитељ,нежељена трудноћа.Психичке поремећаје након порода обично дијелимо на:психичке промјене послије порођаја ("Бабy блуес"),психичке поремећаје (обично депресивне или и анксиозне),постпорођајне психозе,епизоде правих душевних болести (схизофреније или биполарног поремећаја расположења),

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјесала

04.01.2018 08:33

Нек је бога буде стид и срам...

ОДГОВОРИТЕ