Дому здравља апарат на поклон

Удружење грађана „Седми април“ из Штајера из Аустрије донирало је Дому здравља у Вишеграду нову оридинацију са апаратом за ултразвук, ЕКГ и апарат за мјерење притиска као и сонду абдомале и осталу опрему.

Република Српска 02.01.2018 | 21:29
Дому здравља апарат на поклон
Сазнајемо да је вриједност донације више од 30.000 евра.

Овај вриједан поклон уручио је Директору Дома здравља Снежани Ђуровић хуманитарац Хајрудин Гушо, који је и предсједник тог удружења у Штајеру.
„ Многи здравствени радници треба да уче шта је струка, људскост и хуманост од љекара и медицинског особља у Дому здравља у Вишеграду , рекао је Гушо и додао да ће оваквих помоћи још бити.



Он је навео да је своју допринос овој акцији дао и Дарко Козарац који ради у Аустрији.

Акција сакупљања новца за набавку опреме иницирана је од Хајрудина Гуше.

„У мају 2016.године брзом интервенцијом љекара и медицинског особља Дома здравља у Вишеграду спашен живот мом брату Мехмеду који живи у Дринску и то им никад нећу заборавити“, истакао је Гушо.



БН телевизија

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

БРАНКО

02.01.2018 20:45

Свака цаст људино, бог ти све дао. Мало нам само фали да будемо људи, нека је само позитивно. Срби и Босњаци кад свезу заставу овдје це благостање бити а трун нас дијели, један смо народ. Хајро браво свака цаст стари. ЛП

ОДГОВОРИТЕ
Name

репликар

03.01.2018 08:06

Никад заставе нећемо везати. Опомиње нас Брод на Дрини, Корићка јама и остале а њих опомиње Сребреница, Власеница... Не треба живјети у илузијама неког братства и јединства. Скупо је коштало и једне и друге... Поготово тако лакомислене попут тебе. Крвава је ова земља. Проклета. Народи проклињу једни друге. Клетве стижу и једне и друге. Иста нам је крв али смо се разродили једном заувијек. Нема нам помоћи ни једним ни другима. Данас ћемо сјести, јести и пити а сутра ћемо се клати. Прекосутра би опет јели и пили скупа. Несој смо постали и једни и други. Ово је лијеп гест али јадни смо и ми и ова земља кад ЕКГ-апарат добијамо од хуманитараца. Јадни смо кад дјецу лијечимо смс-порукама. Јадни смо кад нас и странци и ови домаћи ђилкоши развлаче 25 година. 25 година нас хајцају да се кољемо и убијамо и кочимо једни друге у свему. Најгоре је што су успјели у томе максимално. И успјеваће и даље јер су нам испрали мозгове. У овом тексту ће сви прво видјети муслиманско име и презиме а не човјека који је урадио добро дјело. Вјерујем да већина Срба-Вишеграђана из Штајера није ни учествовала у акцији нити је хтјела да учествује само јер је води неки муслиман/Бошњак. Исто тако ни његови сународници јер купује то за неки српски Вишеград. Ипак његов успјех је за сваку похвалу и Боже дај још оваквих људи и акција.

Name

ре Бранку

03.01.2018 08:08

Вежи ти шта хоћеш и с ким хоћеш. У име народа не пиши а поготово не у моје име.

Name

мехмед из Дринског

03.01.2018 08:20

Нисмо један народ нити ћемо икад бити Бранко. Те своје југо-небулозе просипај неким другим пензионерима и комунистима. Знамо ми врло добро ко је уш а ко фукара. Ко је сој а ко несој. У Штајеру има и 70 српских породица. Помогоше ли ову акцију?Част изузетцима али већина није јер је Хајро водио. Море мррррш

Name

МАКСИМ СТАНИСИЦ

03.01.2018 19:44

Јебем ти народ којем нико угодит не мозе , теско богу с нама какви смо, а сто га Додик није донирао онда? Знате ли иста лијепо реци, нико не ваља и ниста не ваља, цовјек је то урадио људски, нико није тразио, могао је да не донира. А ви нови " фоцаци" хм, на нивоу сте нема ста. Додик вам добро мозак испира. За 5 г.це те се сви иселити од сиромаства, гласајте за Доду и даље.

Name

...

02.01.2018 22:04

Докле висе те донације, па зар ова наса усрана дрзава није у стању то да купи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоца

03.01.2018 10:29

Тако су и Болници у Фоци поклонили апарат за анестезију "вриједан" 50000 еура а он вриједи 2000 долара. Израубован у Аустрији па га ставили на слепер и довезли у Фоцу. Немојте нам висе ниста поклањати, оставите себи.