Херој Зоран по 8 пут спасио живот

Зоран Мијић Мрми, човјек који је до сада спасио седам живота из разних тешких ситуација прије свега пар сати спасио је и осму особу.

Република Српска 31.12.2017 | 17:51
Херој Зоран по 8 пут спасио живот
Информација за рубрику вјеровали или не настала је послије удеса између два аутомобила у дубичкој улици Мајора Милана Тепића.

Ауто голф је скретао на раскрсници, а управо у том тренутку на њега је налетио ауди. Од силине ударца ауди је одлетио на кућу и сломио бандеру. Кућа у коју је ударио ауди је поред Зоранове и у власништву је његове бабе.

"Тешка саобраћајка. Уз помоћ Премасунац Велимира који је такође учестовао у судару успио сам извући из смрсканој аута човјека да се не угуши у диму јер је ауто унутра плануло", казао је Зоран.

Мјештани Дубице не могу вјеровати јер је њихов суграђанин спасио осми зивот, а трећи у овој години.

"Ја сам потресен, али возач је хвала Богу добро. Ваздушни јастуци су одрадили посао, али од аута нема ништа", говори Зоран.

Из полицијске станице Козарска Дубица потврдили су да је до удеса дошло.

"Моји момци су дошли на мјесто удеса, тада је ауто већ горјело. Човјек који је возио је био ван аутомобила у том тренутку, колико знамо све је у реду" казали су из полиције.

Зоран Мијић Мрми је овогодишњи добитник награде "Јелена Трикић - Мајка Храброст" за подвиг године.

Мрмију је награда уручена у склопу манифестације "Личност године", коју организују "Независне".

Зоран Мијић је само на први поглед обичан човјек. Међутим, популарни Мрми из Козарске Дубице разликује се по веома битној чињеници - седам људи живот дугује управо њему.

Током фудбалске каријере на терену је спасио три живота, а ван њега у разним ситуацијама још четири. Све је почело 1996. године, на утакмици бањалучког БСК-а и Борца из Козарске Дубице, а посљедњи случај се догодио на Бадње вече 2017. године, када је спасио живот промрзлој дјевојчици која се изгубила.

(Независне новине) 
 
 




 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Маре

02.01.2018 07:40

Супермен !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав Станић

02.01.2018 13:39

Свака част

ОДГОВОРИТЕ