"Просинечки, добродошао у пакао!"

У вишемесечној борби за позицију селектора Босне и Херцеговине остала су два имена – Роберт Просинечки и Амар Осим.

Фудбал 29.12.2017 | 15:00
"Просинечки, добродошао у пакао!"
Тренутно је ситуација таква да је просинечки фаворит чланова Извршног одбора савеза, тачније оних који одлучују, док сина легендарног Ивице Осима преферирају новинари и колеге.

Одмах пошто су из трке испали Драган Окука и Владимир Петровић, кренула је жестока кампања за Осима, а Просинечки се већ састао са челницима ФСБиХ који су, према писањима портала "Спортске.ба", прихватили услове хрватског тренера.

"Све ће прихватити, све, само да Амар Осим не буде селектор. Просинечког ће изабрати бошњачки чланови Извршног одбора уз подршку Милета Ковачевића, председника Фудбалског савеза Републике Српске који је звездаш и који ће гласати за Просинечког. Шест бошњачких гласова, пет српских и недостаје један хрватски. А они који одлучују већ имају осигурана два хрватска", пише споменути портал.

Такође, упозоравају Просинечког на све што га чека у Савезу који новог селектора бира месецима.

"Потрошиће га као што су то учинили с његовим претходницима. Славиће га док буде потписивао уговор, а онда ће га се одрећи после првог пораза. Неће бити ничији, пустиће га низ воду. Кренуће приче да пуши као Турчин, да пије као Рус и троши као шеик. Просинечки, добродошао у пакао", додаје се у тексту.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар