"Prosinečki, dobrodošao u pakao!"

U višemesečnoj borbi za poziciju selektora Bosne i Hercegovine ostala su dva imena – Robert Prosinečki i Amar Osim.

Fudbal 29.12.2017 | 15:00
"Prosinečki, dobrodošao u pakao!"
Trenutno je situacija takva da je prosinečki favorit članova Izvršnog odbora saveza, tačnije onih koji odlučuju, dok sina legendarnog Ivice Osima preferiraju novinari i kolege.

Odmah pošto su iz trke ispali Dragan Okuka i Vladimir Petrović, krenula je žestoka kampanja za Osima, a Prosinečki se već sastao sa čelnicima FSBiH koji su, prema pisanjima portala "Sportske.ba", prihvatili uslove hrvatskog trenera.

"Sve će prihvatiti, sve, samo da Amar Osim ne bude selektor. Prosinečkog će izabrati bošnjački članovi Izvršnog odbora uz podršku Mileta Kovačevića, predsednika Fudbalskog saveza Republike Srpske koji je zvezdaš i koji će glasati za Prosinečkog. Šest bošnjačkih glasova, pet srpskih i nedostaje jedan hrvatski. A oni koji odlučuju već imaju osigurana dva hrvatska", piše spomenuti portal.

Takođe, upozoravaju Prosinečkog na sve što ga čeka u Savezu koji novog selektora bira mesecima.

"Potrošiće ga kao što su to učinili s njegovim prethodnicima. Slaviće ga dok bude potpisivao ugovor, a onda će ga se odreći posle prvog poraza. Neće biti ničiji, pustiće ga niz vodu. Krenuće priče da puši kao Turčin, da pije kao Rus i troši kao šeik. Prosinečki, dobrodošao u pakao", dodaje se u tekstu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar