Мркела и Терзић раде убрзано, стигло је једно "не"!

Тандем функционера Црвене звезде намерава највећи део посла да обави пре прве прозивке тренера Милојевића. Имена се ређају. . .

Фудбал 28.12.2017 | 17:15
Мркела и Терзић раде убрзано, стигло је једно "не"!
Капитен Црвене звезде, Мичел Доналд и универзалац Дамијен Ле Талек, којима на лето истичу уговори, имају дозволу да напусте Љутице Богдана ове зиме.

"Али, под условом да све стране, и ми као клуб и они коа играчи, буду задовољне", рекао је у интервјуу за "Курир" спортски директор Црвене звезде, Митар Мркела.

Он је подсетио да клуб нема 1,4 милиона евра, колико је потребно за ангажовање Мирка Иванића из БАТЕ Борисова, али није демантовао да клуб размишља о довођењу Немање Милуновића из исте екипе, Милана Јевтовића из Анталијаспора и Јагоша Вуковића из Олимпијакоса.

"Нећу о именима док не завршим посао", рекао је Мркела.

За Јевтовића је, ипак, рекао да је интересантан играч, а за Вуковића да Звезда прати ситуацију.

Уз најаву скорог договора са Гелором Кангом око продужетка сарадње, којем такође истиче уговор на лето, као и наговештај одласка Ричмонда Боаћија у Кину, Мркела је открио да са Филипом Ђуричићем постоји џентлменски договор да се дефинитивно "да" или "не" каже пре почетка зимских припрема.

"Рекао сам му шта Звезда може да му понуди и заинтригиран је", заголицао је Мркела машту навијача које је претходних дана "охладила" Ђуричићева изјава да, ипак, није толико близу повратка у Љутице Богдана.

"Спортски журнал" у броју од уторка објавио је да Црвена звезда преговара са Александром Игњовским, који је добио позив из Београда да напусти Фрајбург за који није играо ове сезоне у Бундеслиги, наводи се и да је генерални директор Звездан Терзић близу реализације Јевтовићевог, али и трансфера Мохамеда Ел Фарде Бена из Олимпијакоса, као и да долазак Доминика Динге из Урала није реалан ове зиме.

"Црвено-бели су послали понуду мом клубу, али је одбијена", рекао је Динга за "Журнал".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар