Mrkela i Terzić rade ubrzano, stiglo je jedno "ne"!

Tandem funkcionera Crvene zvezde namerava najveći deo posla da obavi pre prve prozivke trenera Milojevića. Imena se ređaju. . .

Fudbal 28.12.2017 | 17:15
Mrkela i Terzić rade ubrzano, stiglo je jedno "ne"!
Kapiten Crvene zvezde, Mičel Donald i univerzalac Damijen Le Talek, kojima na leto ističu ugovori, imaju dozvolu da napuste Ljutice Bogdana ove zime.

"Ali, pod uslovom da sve strane, i mi kao klub i oni koa igrači, budu zadovoljne", rekao je u intervjuu za "Kurir" sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

On je podsetio da klub nema 1,4 miliona evra, koliko je potrebno za angažovanje Mirka Ivanića iz BATE Borisova, ali nije demantovao da klub razmišlja o dovođenju Nemanje Milunovića iz iste ekipe, Milana Jevtovića iz Antalijaspora i Jagoša Vukovića iz Olimpijakosa.

"Neću o imenima dok ne završim posao", rekao je Mrkela.

Za Jevtovića je, ipak, rekao da je interesantan igrač, a za Vukovića da Zvezda prati situaciju.

Uz najavu skorog dogovora sa Gelorom Kangom oko produžetka saradnje, kojem takođe ističe ugovor na leto, kao i nagoveštaj odlaska Ričmonda Boaćija u Kinu, Mrkela je otkrio da sa Filipom Đuričićem postoji džentlmenski dogovor da se definitivno "da" ili "ne" kaže pre početka zimskih priprema.

"Rekao sam mu šta Zvezda može da mu ponudi i zaintrigiran je", zagolicao je Mrkela maštu navijača koje je prethodnih dana "ohladila" Đuričićeva izjava da, ipak, nije toliko blizu povratka u Ljutice Bogdana.

"Sportski žurnal" u broju od utorka objavio je da Crvena zvezda pregovara sa Aleksandrom Ignjovskim, koji je dobio poziv iz Beograda da napusti Frajburg za koji nije igrao ove sezone u Bundesligi, navodi se i da je generalni direktor Zvezdan Terzić blizu realizacije Jevtovićevog, ali i transfera Mohameda El Farde Bena iz Olimpijakosa, kao i da dolazak Dominika Dinge iz Urala nije realan ove zime.

"Crveno-beli su poslali ponudu mom klubu, ali je odbijena", rekao je Dinga za "Žurnal".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar