Ивановић се изјаснио: Хоћу у Партизан!

Да ли је довољно 400. 000 евра и проценти? Потенцијална мета још један фудбалер Спартака.

Фудбал 28.12.2017 | 16:15
Ивановић се изјаснио: Хоћу у Партизан!
Црно-бели су реклли „хоћемо тебе“, Ђорђе Ивановић је узвратио „хоћу и ја код вас“.

Иако је пре десетак дана обзнанио како није навијачи ни Партизана, ни Црвене звезде, те да не би имао проблем било где да пређе, званично најкориснији фудбалер Суперлиге Србије у овој сезони одлучио се за првака државе.

Пошто се он одавно „заљубио“ у њега.

„Чини ми се да је сазрело време за нове изазове. У Спартаку сам дошао до врха. Хоћу у Партизан! Волео бих да каријеру наставим у Хумској“, предочио је Ивановић у разговору заСпортски журнал.

Према нашим сазнањима, челници Парног ваљка су у Суботицу послали понуду од 400.000 евра и 20 одсто од наредног трансфера. Одговор се чека.

„Пита се Спартак. Уколико обе стране буду задовољне, верујем да неће да буде проблема“, додаје „десетка“ Плавих голубова.

Уколико ове зиме потпише за Партизан, Ђорђе Ивановић би одмах био лиценциран и за домаће првенство и за наставак такмичења у Лиги Европе, јер према пропозицијама УЕФА сваки клуб може да региструје највише торјицу новајлија у односу на списак играча из групне фазе.

„Било би места. Млад сам играч, имам тек 22 године. Верујем да бих имао шта да покажем“, додао је Ђорђе Ивановић, уз уверавања да се ништа страшно није догодило између њега и легендарног капитена Партизана Саше Илића по окончању дуела на Топчидерском брду, крајем новембра. „Ја сам то већ заборавио. Волео бих да је и Саша. Нервоза је нормална за завршнице утакмица, ништа страшно“.

Осим Ђорђа Ивановића, на листи играча интересантних Партизану наводно се налази још један првотимац Спартака - Немања Николић. Реч је о 25-годишњем нападачу, јесенас стрелцу осам голова, од којих је један био за изједначење против екипе Мирослава Ђукића.

Засад нема ионформација колико Суботичани траже на име обештећења за некадашњег фудбалера црногорског Грбља, другог тима руског Ростова и казахстанског Актобеа.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар