Ivanović se izjasnio: Hoću u Partizan!

Da li je dovoljno 400. 000 evra i procenti? Potencijalna meta još jedan fudbaler Spartaka.

Fudbal 28.12.2017 | 16:15
Ivanović se izjasnio: Hoću u Partizan!
Crno-beli su reklli „hoćemo tebe“, Đorđe Ivanović je uzvratio „hoću i ja kod vas“.

Iako je pre desetak dana obznanio kako nije navijači ni Partizana, ni Crvene zvezde, te da ne bi imao problem bilo gde da pređe, zvanično najkorisniji fudbaler Superlige Srbije u ovoj sezoni odlučio se za prvaka države.

Pošto se on odavno „zaljubio“ u njega.

„Čini mi se da je sazrelo vreme za nove izazove. U Spartaku sam došao do vrha. Hoću u Partizan! Voleo bih da karijeru nastavim u Humskoj“, predočio je Ivanović u razgovoru zaSportski žurnal.

Prema našim saznanjima, čelnici Parnog valjka su u Suboticu poslali ponudu od 400.000 evra i 20 odsto od narednog transfera. Odgovor se čeka.

„Pita se Spartak. Ukoliko obe strane budu zadovoljne, verujem da neće da bude problema“, dodaje „desetka“ Plavih golubova.

Ukoliko ove zime potpiše za Partizan, Đorđe Ivanović bi odmah bio licenciran i za domaće prvenstvo i za nastavak takmičenja u Ligi Evrope, jer prema propozicijama UEFA svaki klub može da registruje najviše torjicu novajlija u odnosu na spisak igrača iz grupne faze.

„Bilo bi mesta. Mlad sam igrač, imam tek 22 godine. Verujem da bih imao šta da pokažem“, dodao je Đorđe Ivanović, uz uveravanja da se ništa strašno nije dogodilo između njega i legendarnog kapitena Partizana Saše Ilića po okončanju duela na Topčiderskom brdu, krajem novembra. „Ja sam to već zaboravio. Voleo bih da je i Saša. Nervoza je normalna za završnice utakmica, ništa strašno“.

Osim Đorđa Ivanovića, na listi igrača interesantnih Partizanu navodno se nalazi još jedan prvotimac Spartaka - Nemanja Nikolić. Reč je o 25-godišnjem napadaču, jesenas strelcu osam golova, od kojih je jedan bio za izjednačenje protiv ekipe Miroslava Đukića.

Zasad nema ionformacija koliko Subotičani traže na ime obeštećenja za nekadašnjeg fudbalera crnogorskog Grblja, drugog tima ruskog Rostova i kazahstanskog Aktobea.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar