Чанак: Нисмо показали понос!

"У другој четвртини смо имали само један скок. То је неприхватљиво", рекао је тренер Партизана.  Искуство из ЕК да пренесемо на АБА! Кошаркаш Партизана Ђоко Шалић рекао је да није пријатно када се изгуби, а посебно убедљиво као против Локомотиве.

Кошарка 28.12.2017 | 12:30
Чанак: Нисмо показали понос!
Партизан је одиграо у најмању руку лоше на гостовању Локомотиви из Краснодара и поражен је с 99:64.

Ненад Чанак је после меча био с разлогом незадовољан.

"Веома тешка утакмица за нас. Знали смо да ћемо играти против јако доброг тима, вероватно најбољег у Еврокупу. Нисмо играли са енергијом, нисмо показали понос. У другој четвртини смо имали само један скок. То је неприхватљиво. Превише изгубљених лопти. Допустили смо превише лаких поена из контранапада. Један тим је био бољи од другог, и зато разлика од 35 поена разлике", рекао је Чанак.

Тренер Локомотиве Саша Обрадовић био је задовољан побољшањем посете на мечевима Локомотиве.

"Ово је најлакша утакмица за играње. Није било великог притиска, завршили смо први у групи. Желео сам да добијемо овај меч, да се осећамо добро, да напредујемо и да људи долазе на утакмице. Боримо се за сваког навијача. Сада је и боља атмосфера у односу на прошле сезоне", рекао је Саша Обрадовић.

Искуство из ЕК да пренесемо на АБА! Кошаркаш Партизана Ђоко Шалић рекао је да није пријатно када се изгуби, а посебно убедљиво као против Локомотиве.

"Никада није пријатно када се изгуби утакмица, посебно овако великом разиком. Морамо да научимо из овога и искуство које смо добили у Еврокупу пренесемо на АБА лигу", рекао је Шалић после утакмице.

Партизан је поразон 99:64 завршио учешће у Еврокупу.

"Само смо у првој четвртини били на добром нивоу. Све остало може да се искористи за учење. Морамо да се окренемо наредној утакмици против ФМП", казао је Михајло Андрић.

Партизан ће у наредној утакмици гостовати ФМП у суботу од 19.00 у 14. колу АБА лиге.

Извор: моззартспорт/Б92

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар