Čanak: Nismo pokazali ponos!

"U drugoj četvrtini smo imali samo jedan skok. To je neprihvatljivo", rekao je trener Partizana.  Iskustvo iz EK da prenesemo na ABA! Košarkaš Partizana Đoko Šalić rekao je da nije prijatno kada se izgubi, a posebno ubedljivo kao protiv Lokomotive.

Košarka 28.12.2017 | 12:30
Čanak: Nismo pokazali ponos!
Partizan je odigrao u najmanju ruku loše na gostovanju Lokomotivi iz Krasnodara i poražen je s 99:64.

Nenad Čanak je posle meča bio s razlogom nezadovoljan.

"Veoma teška utakmica za nas. Znali smo da ćemo igrati protiv jako dobrog tima, verovatno najboljeg u Evrokupu. Nismo igrali sa energijom, nismo pokazali ponos. U drugoj četvrtini smo imali samo jedan skok. To je neprihvatljivo. Previše izgubljenih lopti. Dopustili smo previše lakih poena iz kontranapada. Jedan tim je bio bolji od drugog, i zato razlika od 35 poena razlike", rekao je Čanak.

Trener Lokomotive Saša Obradović bio je zadovoljan poboljšanjem posete na mečevima Lokomotive.

"Ovo je najlakša utakmica za igranje. Nije bilo velikog pritiska, završili smo prvi u grupi. Želeo sam da dobijemo ovaj meč, da se osećamo dobro, da napredujemo i da ljudi dolaze na utakmice. Borimo se za svakog navijača. Sada je i bolja atmosfera u odnosu na prošle sezone", rekao je Saša Obradović.

Iskustvo iz EK da prenesemo na ABA! Košarkaš Partizana Đoko Šalić rekao je da nije prijatno kada se izgubi, a posebno ubedljivo kao protiv Lokomotive.

"Nikada nije prijatno kada se izgubi utakmica, posebno ovako velikom razikom. Moramo da naučimo iz ovoga i iskustvo koje smo dobili u Evrokupu prenesemo na ABA ligu", rekao je Šalić posle utakmice.

Partizan je porazon 99:64 završio učešće u Evrokupu.

"Samo smo u prvoj četvrtini bili na dobrom nivou. Sve ostalo može da se iskoristi za učenje. Moramo da se okrenemo narednoj utakmici protiv FMP", kazao je Mihajlo Andrić.

Partizan će u narednoj utakmici gostovati FMP u subotu od 19.00 u 14. kolu ABA lige.

Izvor: mozzartsport/B92

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar