Велики проблеми Пепа у Ситију са дефанзивцима!

Компани више не може да састави месец без повреде, Гвардиола прецртао Мангалу! Нема краја малерима Ситијевог капитена.

Фудбал 30.12.2017 | 22:00
Велики проблеми Пепа у Ситију са дефанзивцима!
Ниска малера несрећног Венсана Компанија добила је нову перлу. Белгијски штопер је већ у 11. минуту утакмице између Манчестер Ситија и Њукасла  морао да напусти терен због нове, већ треће повреде у овој сезони, а 11. у последње две и по године!

Ситијев капитен је због повреда већ пропустио већи део две протекле сезоне, а ни ове није кренуо како је требало. Ова вечерашња била му је тек пета утакмица у сезони, тек друга пошто се опоравио од последње повреде. Али изгледа да више једноставно не вреди.

Кад је здрав сигурно је међу најбољим штоперима на планети, али после толико повреда делује нам поприлично невероватно да ће Компани успети да се врати на ниво на коме је био када је противничке нападаче хапсио као да има магнет у рукама.

Додуше, Компани барем може да каже да је некад био у самом врху. Много теже јеЕлијакиму Мангали. Само замислите како се осећао једини штопер на Ситијевој клупи када јеПеп Гвардиола одлучио да уместо Компанија на терен пошаље нападача Габријела Жезуса, а у последњу линију врати Фернандиња.

Знамо да је Гвардиола хтео Вирџила ван Дајка, који је на крају завршио у Ливерпулу. Чини се да не би морао да настави потрагу за новим штопером.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар