Veliki problemi Pepa u Sitiju sa defanzivcima!

Kompani više ne može da sastavi mesec bez povrede, Gvardiola precrtao Mangalu! Nema kraja malerima Sitijevog kapitena.

Fudbal 30.12.2017 | 22:00
Veliki problemi Pepa u Sitiju sa defanzivcima!
Niska malera nesrećnog Vensana Kompanija dobila je novu perlu. Belgijski štoper je već u 11. minutu utakmice između Mančester Sitija i Njukasla  morao da napusti teren zbog nove, već treće povrede u ovoj sezoni, a 11. u poslednje dve i po godine!

Sitijev kapiten je zbog povreda već propustio veći deo dve protekle sezone, a ni ove nije krenuo kako je trebalo. Ova večerašnja bila mu je tek peta utakmica u sezoni, tek druga pošto se oporavio od poslednje povrede. Ali izgleda da više jednostavno ne vredi.

Kad je zdrav sigurno je među najboljim štoperima na planeti, ali posle toliko povreda deluje nam poprilično neverovatno da će Kompani uspeti da se vrati na nivo na kome je bio kada je protivničke napadače hapsio kao da ima magnet u rukama.

Doduše, Kompani barem može da kaže da je nekad bio u samom vrhu. Mnogo teže jeElijakimu Mangali. Samo zamislite kako se osećao jedini štoper na Sitijevoj klupi kada jePep Gvardiola odlučio da umesto Kompanija na teren pošalje napadača Gabrijela Žezusa, a u poslednju liniju vrati Fernandinja.

Znamo da je Gvardiola hteo Virdžila van Dajka, koji je na kraju završio u Liverpulu. Čini se da ne bi morao da nastavi potragu za novim štoperom.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar