"Шуми, нисмо те заборавили..."

Четири године прошло је од несреће Михаела Шумахера на скијању у Француској. . .

Остали спортови 29.12.2017 | 22:15
"Шуми, нисмо те заборавили..."
Михаел Шумахер је пре четири године доживео несрећу на скијању у француским Алпима. Због тешких повреда главе шест месеци провео је у вештачки изазваној коми, а после тачно девет месеци у болници отпуштен је на кућно лечење.

Од трагедије седмоструког шампиона Формуле 1, јавност је сазнала веома мало ствари. Нагађало се да има само 45 килограма, да не може да говори, креће се и самостално функционише, да практично живи као биљка, али све то су само "рекла-казала" приче.

Породица Михаела Шумахера - супруга Корина, син Мик и черка Ђина Марија - успела је да се изолује у Швајцарској у њиховој вили у којем живе са бившим шампионом Формуле 1.

Михаелова дугогодишња представница за медије Сабине Кем такође успева да сачува од знатижељних у каквом је заправо стању бивши ас.

У разговору за француски "Л'Екип" Сабине је остала "закопчана".

"Свако разуме ситуацију. То је питање достојанства", рекла је Кем, напоменувши да је породица и даље изричита у томе да жели да сачува своју приватност.

Она је потврдила да сваки текст који се појави у медијама базира се искључиво на претпоставкама, па је тако порекла и информацију да ће Шумахер отићи на лечење у САД.

"Ствари се саме тумаче и шире даље", бираним речима рекла је Шумахерова представница за медије.

Упркос томе што јавност добија само "мрвице" већ четири године, интересовање о стању Михаела Шумахера не јењава.

Званична Фацебоок страна Михаела Шумахера редовно се ажурира фотографијама и снимцима његових трка, као и информацијама о добротворној организацији коју је породица основала под називом "Кееп фигхтинг" (Настави борбу).

"Хвала свима који нас подржавају и подстичу друге људе да никада не одустају. Већ годинама наша породица добија позитивну енергију од људи које је мој отац инспирисао. Желимо да каналишемо ту подршку и енергију у снагу која је неопходна за борбу", написао је недавно на Инстаграму Мик, син Михаела Шумахера поводом годишњице рада добротворне организације.

Борба се наставља. "Л'Екип" је на насловној страни објавио "Шуми, никада те нећемо заборавити"! Баш тако...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар