Писмо: За Вучића честитка од Путина

Руски амбасадор у Србији Александар Чепурин уручио је данас председнику Србије Александру Вучићу новогодишје и божићно писмо - честитку Владимира Путина.

Свијет 27.12.2017 | 12:58
Писмо: За Вучића честитка од Путина
У писму је руски председник истакао да рачуна на даље унапређење билатерлане сарадње у интересу регионалне стабилности.

"Током одлазеће године руско-српски односи су наставили да се динамично развијају. То је у пуној мери потврдио и наш скорашњи састанак у Москви. Рачунам на наставак заједничког рада са Вама на унапређењу билатералне сарадње у свим областима на добробит братских народа наших земаља, у интересу јачања регионалне стабилности и безбедности," навео је Путин.

Вучић се захвалио на писму, као и на изузетном гостопримству пруженом делегацији Републике Србије приликом посете Москви. 

Српски председник и руски амбасадор су размотрили резултате посете и оценили да је била од великог значаја за даљи развој свестране сарадње двеју земаља, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу с медијима.

Извор: Тањуг

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јао јао јао

27.12.2017 12:29

Која умисљеноа лицнос.Поздрав од Младица цеститка од Путина .Ајде бре мало олади. Никакав ти битан фактор ниси ни за кога.Спусти се мало на земљу и уради несто за свој народ који зиви биједније него у Босни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.12.2017 14:38

Све че јадна бједа платити без да даче то и знати.