Pismo: Za Vučića čestitka od Putina

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću novogodišje i božićno pismo - čestitku Vladimira Putina.

Svijet 27.12.2017 | 12:58
Pismo: Za Vučića čestitka od Putina
U pismu je ruski predsednik istakao da računa na dalje unapređenje bilaterlane saradnje u interesu regionalne stabilnosti.

"Tokom odlazeće godine rusko-srpski odnosi su nastavili da se dinamično razvijaju. To je u punoj meri potvrdio i naš skorašnji sastanak u Moskvi. Računam na nastavak zajedničkog rada sa Vama na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima na dobrobit bratskih naroda naših zemalja, u interesu jačanja regionalne stabilnosti i bezbednosti," naveo je Putin.

Vučić se zahvalio na pismu, kao i na izuzetnom gostoprimstvu pruženom delegaciji Republike Srbije prilikom posete Moskvi. 

Srpski predsednik i ruski ambasador su razmotrili rezultate posete i ocenili da je bila od velikog značaja za dalji razvoj svestrane saradnje dveju zemalja, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Izvor: Tanjug

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jao jao jao

27.12.2017 13:29

Koja umisljenoa licnos.Pozdrav od Mladica cestitka od Putina .Ajde bre malo oladi. Nikakav ti bitan faktor nisi ni za koga.Spusti se malo na zemlju i uradi nesto za svoj narod koji zivi bijednije nego u Bosni.

ODGOVORITE
Name

Ре

27.12.2017 15:38

Све че јадна бједа платити без да даче то и знати.