ЕК: Опроштај код страшне Локомотиве!

Партизан данас у Краснодару завршава такмичење у овосезонском издању Еврокупа.

Кошарка 27.12.2017 | 14:30
ЕК: Опроштај код страшне Локомотиве!
Дошло је време за крај прве фазе Еврокупа, а када је у питању Партизан, једини српски представник, биће то опроштај од овог такмичења, с обзиром на то да су црно-бели у првих девет кола забележили само једну победу и одавно изгубили све шансе за пласман у Топ 16.

Кошаркаши Партизана тако ће такмичења у Еврокупу затворити гостовањем руској Локомотиви Кубањ у Краснодару, а та утакмица на програму је вечерас од 18.00. Екипа на чијој клупи седи српски стручњак Саша Обрадовић је у страшној серији од 15 победа у свим такмичењима, и то је само један од разлога зашто је велики фаворит у предстојећем дуелу. Друга ствар је, наравно, домаћи терен, а најважнији плус је разлика у квалитету у односу на црно-беле. Партизан је прошлог викенда доживео врло непријатан пораз у Београду од Морнара у Јадранској лиги, а у Еврокупу је везао шест неуспеха.

У првом овосезонском окршају српског и руског тима Локомотива је у дворани Пионир славила са 93:83, мада је у том мечу Партизан играо сасвим добро до пет минута пре краја, а онда су гости ипак рутински привели меч крају. Ово ће новом тренеру Партизана Ненаду Чанку бити друга утакмица у Еврокупу, а претходно је доживео пораз од Лиможа. Он свакако у мечу у Русији неће моћи да рачуна на повређеног центра Обрада Томића и крило Марка Чакаревића.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар