EK: Oproštaj kod strašne Lokomotive!

Partizan danas u Krasnodaru završava takmičenje u ovosezonskom izdanju Evrokupa.

Košarka 27.12.2017 | 14:30
EK: Oproštaj kod strašne Lokomotive!
Došlo je vreme za kraj prve faze Evrokupa, a kada je u pitanju Partizan, jedini srpski predstavnik, biće to oproštaj od ovog takmičenja, s obzirom na to da su crno-beli u prvih devet kola zabeležili samo jednu pobedu i odavno izgubili sve šanse za plasman u Top 16.

Košarkaši Partizana tako će takmičenja u Evrokupu zatvoriti gostovanjem ruskoj Lokomotivi Kubanj u Krasnodaru, a ta utakmica na programu je večeras od 18.00. Ekipa na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Saša Obradović je u strašnoj seriji od 15 pobeda u svim takmičenjima, i to je samo jedan od razloga zašto je veliki favorit u predstojećem duelu. Druga stvar je, naravno, domaći teren, a najvažniji plus je razlika u kvalitetu u odnosu na crno-bele. Partizan je prošlog vikenda doživeo vrlo neprijatan poraz u Beogradu od Mornara u Jadranskoj ligi, a u Evrokupu je vezao šest neuspeha.

U prvom ovosezonskom okršaju srpskog i ruskog tima Lokomotiva je u dvorani Pionir slavila sa 93:83, mada je u tom meču Partizan igrao sasvim dobro do pet minuta pre kraja, a onda su gosti ipak rutinski priveli meč kraju. Ovo će novom treneru Partizana Nenadu Čanku biti druga utakmica u Evrokupu, a prethodno je doživeo poraz od Limoža. On svakako u meču u Rusiji neće moći da računa na povređenog centra Obrada Tomića i krilo Marka Čakarevića.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar