Фелаини каријеру наставља у Кини?!

Везни фудбалер Манчестер Јунајтеда Маруан Фелаини напушта Олд Трафорд у јануару, шест месеци пре истека уговора, пише британски Експрес.  Фелаини се повлачи после Мундијала! Белгијанац донео одлуку.

Фудбал 29.12.2017 | 16:00
Фелаини каријеру наставља у Кини?!
Високи Белгијанац одбио је да продужи сарадњу са Јунајтедом и окренуће се потрази нове средине, а већ има озбиљну понуду из Кине.

Фелаини је незадовољан минутажом код менаџера Жозеа Муриња, предност код Португалца имају Немања Матић, Пол Погба и Андер Ерера, због чега жели да оде у други клуб.

Фелаини игра пету сезону у Манчестер Јунајтеду, а раније је носио дрес Евертона и Стандарда из Лијежа.

Фелаини се повлачи после Мундијала! Белгијанац донео одлуку.

Белгијски репрезентативац Маруан Фелаини (30) одлучио је да каже збогом репрезентативном фудбалу по завршетку Светског првенства у Русији.

Мундијал на истоку Европе биће последње велико такмичење за везисту Манчестер Јунајтеда који је у дресу репрезентативних Црвених ђавола на 80 наступа постигао 16 голова.

"Да ли је следеће Светско првенство у Русији моје последње велико такмичење у каријери? Да", изјавио је Фелаини у божићном интервјуу за белгијски неделчјник Хумо.

Потом је додатно појаснио своју ситуацију.

"Играм за репрезентацију већ пуних 12 година и један сам од најстаријих тамо. Имате Компанија, Вермелена и Мусу Дембелеа, потом следим ја. Ништа не морам никоме да доказујем, давно сам показао ко сам и шта сам", изјавио је Фелаини.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар