Felaini karijeru nastavlja u Kini?!

Vezni fudbaler Mančester Junajteda Maruan Felaini napušta Old Traford u januaru, šest meseci pre isteka ugovora, piše britanski Ekspres.  Felaini se povlači posle Mundijala! Belgijanac doneo odluku.

Fudbal 29.12.2017 | 16:00
Felaini karijeru nastavlja u Kini?!
Visoki Belgijanac odbio je da produži saradnju sa Junajtedom i okrenuće se potrazi nove sredine, a već ima ozbiljnu ponudu iz Kine.

Felaini je nezadovoljan minutažom kod menadžera Žozea Murinja, prednost kod Portugalca imaju Nemanja Matić, Pol Pogba i Ander Erera, zbog čega želi da ode u drugi klub.

Felaini igra petu sezonu u Mančester Junajtedu, a ranije je nosio dres Evertona i Standarda iz Liježa.

Felaini se povlači posle Mundijala! Belgijanac doneo odluku.

Belgijski reprezentativac Maruan Felaini (30) odlučio je da kaže zbogom reprezentativnom fudbalu po završetku Svetskog prvenstva u Rusiji.

Mundijal na istoku Evrope biće poslednje veliko takmičenje za vezistu Mančester Junajteda koji je u dresu reprezentativnih Crvenih đavola na 80 nastupa postigao 16 golova.

"Da li je sledeće Svetsko prvenstvo u Rusiji moje poslednje veliko takmičenje u karijeri? Da", izjavio je Felaini u božićnom intervjuu za belgijski nedelčjnik Humo.

Potom je dodatno pojasnio svoju situaciju.

"Igram za reprezentaciju već punih 12 godina i jedan sam od najstarijih tamo. Imate Kompanija, Vermelena i Musu Dembelea, potom sledim ja. Ništa ne moram nikome da dokazujem, davno sam pokazao ko sam i šta sam", izjavio je Felaini.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar