Шта то спрема Атлетико 31. 12. тачно у подне?

Атлетико 31. децембра, тачно у подне, представља два појачања и наплаћује улаз на стадион! Какав дан у Мадриду!

Фудбал 29.12.2017 | 13:00
Шта то спрема Атлетико 31. 12. тачно у подне?
Посебан дан. Поготово у Мадриду. Још за навијаче Атлетика. Они најватренији знају где ће бити 31. децембра. Тачно у подне Јорганџије организују представљање два своја појачања - Дијега Косте и Витола.

Двојица шпанских репрезентативаца нису могла јесенас да играју за тим Дијега Симеонеа, јер Атлетико није могао да их регистрје, због казне ФИФА. Како суспензија истиче 1. јануара, и нападач и крилни везиста ће бити на располагању стручном штабу за први такмичарски меч у 2018, па је клуб смислио начин да их обојицу представи у што бољем светлу.

И да заради. Према наводима шпанских медија, улаз на стадион „Ванда Метрополитано“ ће се наплаћивати 10 евра по човеку. То се односи на оне људи који нису власници сезонских улазница. Знатижељници, туристи, љубитељи фудбала. За Атлетикове сосиосе улаз на трибине је бесплатан, довољно је само да покажу чланску карту.

Подсетимо, Дијего Коста се летос вратио у Атлетико у трансферу вредном 66.000.000 евра, али је у међувремену само тренирао са Јорганџијама, док је Витоло пошто је плаћен Севиљи 36.000.0000 евра послат у Лас Палмас на позајмицу како би спреман дочека обавезе у новом клубу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар