Šta to sprema Atletiko 31. 12. tačno u podne?

Atletiko 31. decembra, tačno u podne, predstavlja dva pojačanja i naplaćuje ulaz na stadion! Kakav dan u Madridu!

Fudbal 29.12.2017 | 13:00
Šta to sprema Atletiko 31. 12. tačno u podne?
Poseban dan. Pogotovo u Madridu. Još za navijače Atletika. Oni najvatreniji znaju gde će biti 31. decembra. Tačno u podne Jorgandžije organizuju predstavljanje dva svoja pojačanja - Dijega Koste i Vitola.

Dvojica španskih reprezentativaca nisu mogla jesenas da igraju za tim Dijega Simeonea, jer Atletiko nije mogao da ih registrje, zbog kazne FIFA. Kako suspenzija ističe 1. januara, i napadač i krilni vezista će biti na raspolaganju stručnom štabu za prvi takmičarski meč u 2018, pa je klub smislio način da ih obojicu predstavi u što boljem svetlu.

I da zaradi. Prema navodima španskih medija, ulaz na stadion „Vanda Metropolitano“ će se naplaćivati 10 evra po čoveku. To se odnosi na one ljudi koji nisu vlasnici sezonskih ulaznica. Znatiželjnici, turisti, ljubitelji fudbala. Za Atletikove sosiose ulaz na tribine je besplatan, dovoljno je samo da pokažu člansku kartu.

Podsetimo, Dijego Kosta se letos vratio u Atletiko u transferu vrednom 66.000.000 evra, ali je u međuvremenu samo trenirao sa Jorgandžijama, dok je Vitolo pošto je plaćen Sevilji 36.000.0000 evra poslat u Las Palmas na pozajmicu kako bi spreman dočeka obaveze u novom klubu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar