Видео: Недовић - убитачан као никада прије!

Немања Недовић, кошаркаш Уникахе из Малаге, игра можда и најбољу сезону у каријери.

Кошарка 29.12.2017 | 10:30
Видео: Недовић - убитачан као никада прије!
Српски кошаркаш прави је лидер екипе коју предводи са клупе Ђоана Плазе и када је он на терену игра Уникахе је много већем нивоу.

Локални шпански портал из Малаге "Сур" пише како је Недовић сваке године растао и да треће сезоне у овом тиму бележи убедљиво најбоље бројке.

Не само што је најбољи поентер Уникахе са око 15 поена по мечу у Евролиги и Ендеси, бивши кошаркаш Голден Стејт Вориорса је и најболи асистент екипе.

Како наводи "Сур" Недовић је ове сезоне постао убитачан као никада пре. У Евролиги бољи поентерски учинак имају само Швед, Дончић, Де Коло, Грин и Шенгелија, док је у Ендеса лиги 13. најбољи стрелац.

Некадашњи бек Црвене звезде одувек је важио за великог талента, а претходних сезона је то и показивао, само му је фалила константност.

Недовић је и ове такмичарске године пропустио неколико утакмица због мањих повреда, али игра у континуитету и задовољство га је гледати на терену.

Српски кошаркаш је прве сезоне у Уникахи просечно бележио 9,6 поена, друге 12, док ове у просеку постиже 14,6 поена. Уколико га повреде заобиђу, Недовић би ове сезоне могао да израсте у једног од најбољих играча у Европи.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар